<strong>ERKEFIENDER?:</strong> Ryktene svirrer om at Brad Pitt (55) har funnet lykken med ekskona Angelina Jolie (43) sin påståtte erkerival, Charlize Theron (43). Foto: NTB Scanpix
ERKEFIENDER?: Ryktene svirrer om at Brad Pitt (55) har funnet lykken med ekskona Angelina Jolie (43) sin påståtte erkerival, Charlize Theron (43). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad Pitt, Charlize Theron og Angelina Jolie:

- De tåler ikke trynet på hverandre

Det råder full forvirring rundt Brad Pitts angivelige nye flamme.

Publisert

Den siste tiden har ryktene svirret om at skuespilllerkjekkasen Brad Pitt (55) og modellen og skuespilleren Charlize Theron (43) skal ha en het flørt.

Det var tidligere denne uken at en rekke internasjonale medier, deriblant The Sun, kunne melde at Pitt skal ha funnet lykken med den halvt sørafrikanske skuespilleren.

Pitt har vært koblet til flere kvinner etter at han og ekskona Angelina Jolie (43) sjokkerte en hel verden da de gikk hver til sitt høsten 2016. Nå kan det derimot se ut til at han kan ha funnet kjærligheten med en av ekskonas største rivaler.

<strong>ROMANSERYKTER:</strong> De siste dagene har ryktene versert om at Charlize Theron og Brad Pitt har noe på gang. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: De siste dagene har ryktene versert om at Charlize Theron og Brad Pitt har noe på gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er nemlig ingen hemmelighet at de to kvinnene har en nokså bråkete historie bak seg. De to er kjent for å ha mislikt hverandre sterkt gjennom mange år.

Rivaler

Ifølge Radar Online skal de ha kranglet høylytt om filmroller opp gjennom årene, i tillegg til at de ikke tåler trynet på hverandre. Feiden mellom de to stjernene skal ha startet da Jolie og Theron var innblandet i gjenskapingen av filmen «Frankensteinbruden».

De skal også kranglet om en rolle i gjenskapningen av «Mord på Orientekspressen» fra 2017, hvor det var meningen at 43-årige Theron skulle ha en rolle.

Jolie skal først ha takket nei til rollen, for deretter å ha ønsket den likevel, ifølge nettstedet. Til slutt endte det med at ingen av dem fikk rollen - den gikk til Michelle Pfeiffer (60).

<strong>EKSER:</strong> Brad Pitt og Angelina Jolie var et par i tolv år, og ektefeller i to. Nå skal førstnevnte angivelig ha funnet lykken med nok en skuespiller, nemlig Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Brad Pitt og Angelina Jolie var et par i tolv år, og ektefeller i to. Nå skal førstnevnte angivelig ha funnet lykken med nok en skuespiller, nemlig Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke sant at de dater

Det er også knyttet usikkerhet til om hvorvidt Pitt og Theron faktisk dater hverandre om dagen.

Nå melder People at Pitt og Theron skal ha møtt hverandre på en reklameinnspilling for et halvt år siden, men at de ikke skal ha sett hverandre siden den gang.

- For omtrent seks måneder siden gjorde de en innspilling sammen. De har ikke vært sammen i det siste, og de har heller aldri datet. Meldingene om at de har noe på gang, er falske, sier en kilde tett på paret til People.

Charlize og Brad skal ha møtt hverandre under innspillingen av en reklame for det sveitsiske klokkemerket Breitling.

Verken Pitt eller Theron har selv kommentert romanseryktene.

Lykkelige sammen

The Sun skriver på en annen side at dette er Pitts første seriøse romanse etter bruddet med Jolie, og ifølge flere kilder nær paret skal de også ha funnet tonen hjemme hos 55-åringen.

- De har datet hverandre i om lag en måneds tid. De har vært venner i lengre tid, ironisk nok gjennom Sean, men ting har utviklet seg, sier kilden og henviser til Theron sin eksforlovede, Sean Penn, som hun brøt med i 2015.

Forrige uke skal duoen også ha blitt observert sammen på et offentlig arrangement i Los Angeles, hvor de skal ha vært svært flørtete.

- (...) Armen hans var rundt henne, og på et tidspunkt blunket han til henne, sier kilden til nettstedet, og fortsetter:

- Det virker som Brad er på et godt sted og de så begge lykkelige ut.

Snakket ut

Høsten 2016 sjokkerte Pitt og Jolie en hel verden da det ble kjent at de skulle skille lag etter tolv år som kjærester og to år som mann og kone.

Årene som fulgte var preget av høylytt krangling, rettslig strid og skittkasting, men høsten 2018 kom eks-paret til en midlertidig enighet om hvem som skulle ha ansvaret for de seks barna.

Etter sjokkbruddet har begge partene lettet på sløret om skilsmissen, og fortalt om den tunge tiden de gikk gjennom.

Pitt har blant annet fortalt om hvordan han slet med rusen, og at han drakk for mye. Han skal imidlertid ha fått kontroll over problemene og begynt å gå i terapi.

LES OGSÅ: Angelina holder det ikke ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer