<strong>ISFRONT?:</strong> Ifølge bladet Star er de to Twilight-stjernene Nikki Reed (t.v.) og Kristen Stewart ikke lenger på talefot. Foto: All Over Press
ISFRONT?: Ifølge bladet Star er de to Twilight-stjernene Nikki Reed (t.v.) og Kristen Stewart ikke lenger på talefot. Foto: All Over Press Vis mer

- De tåler ikke trynet på hverandre

Sjalusi har ført til åpent brudd mellom de kvinnelige Twilight-stjernene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerne i de populære «Twilight»-filmene har ikke nølt med å smile sammen på den røde løperen i forbindelse med promoteringen av de populære vampyr-filmene.

Men innad på settingen har ikke stemningen vært like god, spesielt ikke mellom de kvinnelige skuespillerene Kristen Stewart (21) og Nikki Reed (23).

Ifølge en kilde nær stjernene skal de tidligere venninnene - som spiller henholdsvis Bella Swan og Rosalie Hale - ha blitt uvenner på grunn av sjalusi over Stewarts kjæreste, Twilight-stjernen Robert Pattinson (25).

Før Pattionson ble sammen med Stewart, rapporterte flere amerikanske medier at han hadde en kortvarig romanse med Reed. Det har ikke Kristen klart å glemme, ifølge bladet Star.

- De tåler ikke trynet på hverandre. De snakker ikke sammen lenger. Kristen har aldri tilgitt Nikki for flørten hun hadde. Kristen har aldri konfrontert Robert med dette. Hun putter bare all skyld på Nikki og har anklaget henne for å legge seg etter Robert, sier kilden til Star.

Hverken Nikki Reed eller Kristen Stewart har åpent kommentert sjalusiryktene, men Nikki hintet om at ikke alt er som det engang var mellom de to, da hun nylig ble intervjuet av bladet Seventeen.

- I begynnelsen var vi en stor, lykkelig familie. Men suksess endrer dynamikken i gruppa. Vi er ikke alle bestevenner og vi kommer til å vanke sammen etter at den siste filmen er ferdig innspilt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kristen prøver å gjøre Robert sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer