- De tåler ikke trynet på hverandre

På skjermen er de to Hollywood-stjernene Melissa McCarthy og Billy Gardell kjærester, men bak kamera er ikke stemningen like hjertelig...

BARE VENNER FORAN KAMERA?: En kilde nær produksjonen til TV-serien «Mike og Molly» hevder hovedrolleinnehaverne Melissa McCarthy og Billy Gardell ikke tåler ansiktet til hverandre. Foto: TV3
BARE VENNER FORAN KAMERA?: En kilde nær produksjonen til TV-serien «Mike og Molly» hevder hovedrolleinnehaverne Melissa McCarthy og Billy Gardell ikke tåler ansiktet til hverandre. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerne Melissa McCarthy (41) og Billy Gardell (42) gjør for tiden stor suksess i rollene som overvektige kjærester i komiserien «Mike og Molly».

Men ifølge bladet National Enquirer er stemningen langt fra rosenrød når kameraene er slått av.

Gardell skal nemlig være alt annet enn fornøyd over at hans kvinnelige kollega har vunnet en Emmy-pris og blitt nominert enda en gang for sin rolle i serien, mens han aldri har blitt hedret for sin innsats.

- Han føler at han er den egentlige stjernen, men at det er hun som får all æren, sier en kilde knyttet til serien, som her til lands sendes på TV3.

Konflikten skal ha blitt så ille, at den påvirker stemningen på settet, ifølge kilden til National Enquirer. En kilde hevder de ikke tåler tryet på hverandre.

- Billy frykter at Melissa er i ferd med å bli for stor for sine sko, og det hjalp ikke at hun ble kronet med en tiara etter Emmy-utdelingen. Og stemningen ble enda verre da han unnlot å gratulere henne med prisen.

Verken McCarthy eller Gardell har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her gjør de bruddryktene til skamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer