- De tåler ikke trynet på hverandre

Black Eyed Peas-stjernen i klinsj med bandkollegaen. Nå truer hun med å slutte.

KRANGLER: Fergie skal angivelig ha bestemt seg for å forlate Black Eyed Peas, etter en rekke krangler med Will.I.Am. Foto: All Over Press
KRANGLER: Fergie skal angivelig ha bestemt seg for å forlate Black Eyed Peas, etter en rekke krangler med Will.I.Am. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Fergie, eller Stacy Ann Ferguson (35), som hun egentlig heter, har blitt superstjerne takket være sukessen med Black Eyed Peas.

Men ifølge flere amerikanske medier vurderer 35-åringen nå å forlate suksessgruppa, skriver Radaronline.

Årsaken til at Fergie ønsker å slutte i bandet, skal være at hun har kommet i klinsj med bandmedlem Will.I.Am.

Ifølge kilder nær popstjernen takler hun rett og slett ikke kollegaen lenger, og ønsker derfor å avslutte tiden med bandet.

Den andre årsaken til at hun ønsker å droppe ut, skal være at hun og skuespillerektemann Josh Duhamel (37) nå ønsker å stifte familie.

- Fergie sier at hun ønsker å droppe ut av bandet, og den andre delen av turneen deres er ikke bekreftet for neste år. Ting har blitt skikkelig ille med Will.I.Am. Det er ikke bare Fergie som krangler med ham. Resten av bandet har de samme problemene. Egoet hans er ute av kontroll. Fergie ønsker bare å komme seg vekk fra det, sier en kilde.

Popstjernen har så langt holdt avgjørelsen om å forlate bandet hemmelig, og ifølge venner ønsker hun heller ikke å bekrefte nyheten helt enda.

- Jeg vet ikke om hun vil bekrefte, eller avkrefte det nå som det kommer ut. Men jeg vet at det er 100 prosent sant. Hun har planlagt alt og sier at ingenting kan få henne til å ombestemme seg. Og så ønsker hun seg veldig en baby med Josh. Dette, og kranglingen med Will, gjør at det ser mørkt ut for Black Eyed Peas' turnéplaner neste år, sier kilden videre.

Konflikten med Fergie er ikke den første Will.I.Am befinner seg i. Ifølge Radaronline var nemlig rapperen også grunnen til at bandets første kvinnelige sangerinne, Kim Hill, også valgte å forlate bandet i 2000.

- Kim Hill var en stor del av the Black Eyed Peas. Hun var del av «familien», men ønsket å bli behandlet bedre og promotert som det fullverdige medlemmet hun var. Men så begynte hun å få det tøft med Will. Egoet hans ble bare større og større og han sluttet å bry seg om deres originale musikk og ønsket i stedet å fokusere på å bli berømt. Etter noen år skjønte hun at hun aldri ville få det hun fortjente, og bestemte seg derfor for å forlate bandet i 2000, sier en kilde.

Black Eyed Peas ble opprinnelig startet i 1995, men slo først gjennom i 2003 med megahitten «Where is the love?». Fergie ble ansatt i bandet samme år som gjennombruddet.

I løpet av de siste årene har de hatt enorm suksess og solgt over 35 millioner album verden over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg var utro flere ganger