Bradley Cooper og Irina Shayk:

- De tåler ikke å være under samme tak

Bradley Cooper og Irina Shayks to år gamle datter skal være den eneste årsaken til at de har noe kontakt.

EKSPAR: En kilde hevder at Irina Shayk og Bradley Cooper helst ville foretrukket å ikke ha noe med hverandre å gjøre. Her er de to avbildet sammen i 2016, omtrent tre år før bruddet. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: En kilde hevder at Irina Shayk og Bradley Cooper helst ville foretrukket å ikke ha noe med hverandre å gjøre. Her er de to avbildet sammen i 2016, omtrent tre år før bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kom nyheten om at skuespiller Bradley Cooper (44) og kjæresten, supermodell Irina Shayk (33), skulle gå hver til sitt etter fire år sammen.

Det tidligere paret har aldri snakket om bruddet offentlig, og med tanke på hvor private de var da de var sammen - tyder lite på at de faktisk vil gjøre det med tiden. Likevel skjer det stadig at enkelte detaljer rundt relasjonen deres når ut i pressen, da i form av lekkasjer fra diverse kilder.

Sammen har de datteren Lea De Seine Shayk Cooper(2), og da duoen gikk hver til sitt kom det frem at de kun hadde holdt sammen av hensyn til henne. Nå tyder mye på at dette også er den eneste årsaken til at eksparet fortsatt har kontakt i dag.

STJERNEPAR: Irina Shayk og Bradley Cooper var lenge et av Hollywoods heteste par, før nyheten om at de gikk fra hverandre slo ned som en bombe i pressen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Irina Shayk og Bradley Cooper var lenge et av Hollywoods heteste par, før nyheten om at de gikk fra hverandre slo ned som en bombe i pressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil ikke ha kontakt

En kilde forteller nemlig til In Touch at eksparet helst ikke vil omgås.

- Da Irina og Bradley ble enige om å dele omsorgsretten for datteren Lea, prøvde de å unngå hverandre for enhver pris, og de tåler ikke å være under samme tak. De snakker bare litt sammen når det gjelder datteren, hevder kilden.

MAMMA: Sammen har Bradley Cooper og Irina Shayk den to år gamle datteren Lea. Etter bruddet deler de på omsorgsretten. Her er Shayk på trilletur med datteren i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: Sammen har Bradley Cooper og Irina Shayk den to år gamle datteren Lea. Etter bruddet deler de på omsorgsretten. Her er Shayk på trilletur med datteren i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre hevder kilden at de ville kuttet kontakten helt - hadde det ikke vært for deres felles datter.

- De kranglet om nesten alt i slutten av forholdet, så Irina synes det er deilig å slippe alt dramaet. Om det ikke hadde vært for Lea, tviler jeg på at de ville hatt kontakt overhodet.

Utroskapsrykter

Hva som ligger bak bruddet mellom de to, er ikke kjent - da Cooper og Shayk som nevnt ikke har uttalt noe.

Lenge ble det imidlertid spekulert på om Cooper hadde innledet en romanse med Lady Gaga (33), som han spilte mot i filmen «A Star Is Born». I senere tid har både Gaga og Cooper avkreftet dette, og sagt at de ønsket at folk skulle tro følelsene i filmen var ekte - for å sørge for at filmen virkelig «traff».

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Likevel skal Shayk ha følt seg truet av Cooper og Gagas relasjon, og hun skal ha vært lite fornøyd med hvordan kjæresten oppførte seg da han var rundt den kjente artisten.

- Forholdet begynte virkelig å falle fra hverandre da Bradley startet å spille inn filmen med Gaga, og Irina beskyldte ham flere ganger for å ha vært utro med medskuespilleren, uttalte en kilde da bruddet ble kjent.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Supermodellen skal deretter ha hatt vanskeligheter med å stole på skuespilleren, noe som angivelig førte til at de hadde konflikter om de minste ting.

- Fantastiske foreldre

Til tross for at eksparet trolig ikke ville hatt noe kontakt i dag dersom det ikke var for datteren, gjør de visstnok alt i sin makt for å samarbeide om Lea.

Cooper og Shayk bor i hver sin by, og slipper dermed å omgås på daglig basis - men de møtes naturlig nok når de overleverer datteren til hverandre.

På den amerikanske farsdagen, som var 16. juni i år, tilbragte Lea dagen med pappa i Los Angeles - før han fløy henne til New York og leverte henne hos moren sin igjen.

- Det er tydelig at Bradley og Irina har samme mål for datteren sin. De er begge to fantastiske foreldre, fortalte en kilde overfor People da.

LES OGSÅ: Avslørte kjæreste på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer