<strong>VAR USIKKER:</strong> - I starten av uka var jeg sikker på å velge Leif Birger, men ettersom han gjorde en jævlig god jobb med ukesoppdraget ble jeg mer usikker. Til slutt bestemte jeg meg bare for å kaste terningen, forteller storbonde Stian, her avbildet med Foto: TV 2
VAR USIKKER: - I starten av uka var jeg sikker på å velge Leif Birger, men ettersom han gjorde en jævlig god jobb med ukesoppdraget ble jeg mer usikker. Til slutt bestemte jeg meg bare for å kaste terningen, forteller storbonde Stian, her avbildet med Foto: TV 2 Vis mer

- De syntes det var dumt og jævlig

Farmen-storbonden måtte ta en kontroversiell avgjørelse.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  TV 2-programmet "Farmen" har vært en stor suksess så langt i vår. Onsdag var det klart for nok et førstekjempevalg, og valget skulle vise seg å vekke reaksjoner blant flere av deltagerne.

Storbonde denne uka er Stian Sannerud (33). Og da alle var samlet rundt bordet for å få vite navnet på den første som må ut i tvekamp førstkommende lørdag, kom Sannerud med en kontroversiell, men ærlig erklæring.

Storbonden var nemlig så usikker på hvem han skulle velge, at han hadde tatt avgjørelsen gjennom et kast med terningen. Den uheldige ble til slutt Tone Gudrun Svalestad.

- I starten av uka var jeg sikker på å velge Leif Birger, men ettersom han gjorde en jævlig god jobb med ukesoppdraget ble jeg mer usikker. Til slutt bestemte jeg meg bare for å kaste terningen, sier Stian til Seher.no.

Tone Gudrun ble naturligvis skuffet da nyheten kom om at hun skal være førstekjempe i tvekampen på lørdag. Men i programmet ga hun uttrykk for ikke å være bitter på valget storbonden tok.

- Det er vel terningen jeg skal skylde på, sa hun.

Ifølge Sannerud var det derimot flere som reagerte på måten valget var utført på.

- De syntes nok det var dumt og jævlig. Men jeg var såpass usikker at sånn måtte det bare bli, mener han.

Terningkast eller ei: Det var en annen ting som stjal nesten all oppmerksomheten i onsdagens episode. Krangelen mellom Bente Skancke (22) og Karin Jonassen (24).

- Jeg, Geir og Vibeke satt og plukket bær litt bortenfor, og hørte bare at det smalt på tunet. Man kunne nok høre det i hele Bjugn kommune, forteller Stian Sannerud til Seher.no.


"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer