HORESTEMPEL? Megan Fox hevder at jenter ofte oppfatter henne som horete. Foto: All Over Press
HORESTEMPEL? Megan Fox hevder at jenter ofte oppfatter henne som horete. Foto: All Over PressVis mer

- De synes jeg er en hore

Hollywood-skjønnheten er lei av sitt dårlige rykte...

SEHER.NO: "Transformers"-stjernen Megan Fox (23) er lei av sitt dårlige rykte, og 23-åringen har spesielt fått nok av jenter som ikke liker henne.

Siden hun ble et kjent ansikt i Hollywood, har Fox kommet med en rekke kontroversielle uttalelser. Hun har blant annet avslørt at hun er biseksuell, samt at hun sannsynligvis er schizofren.

Nå hevder 23-åringen at hun har fått et ufortjent dårlig rykte, og til The New York Times sier hun at det er hennes vakre ytre som gjør at andre jenter ikke liker henne.

- Jenter synes jeg er en hore. Men jeg har vært i samme forhold siden jeg var 18 år, forteller Fox - som sikter til av-og-på forholdet til Brian Austin Green.

- Hvis man er vakker blir man enten sett på som dum eller en hore eller en dum hore, forklarer hun til The New York Times, ifølge x17online.

Tidligere har filmfolk som har jobbet med Fox stemplet henne som både "dum som en stein", "uhøflig" og "ofte forsinket".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er dum som en stein