PÅ KONSTANT SLANKEKUR? Sophia Loren hevder Penelope Cruz, Kate Hudson og Nicole Kidman er blant Hollywood-stjernene som knapt spiser.
PÅ KONSTANT SLANKEKUR? Sophia Loren hevder Penelope Cruz, Kate Hudson og Nicole Kidman er blant Hollywood-stjernene som knapt spiser.Vis mer

- De sulter seg til døde

Sophia Loren går hardt ut mot sine unge motspillere.

SEHER.NO: Mange mener at det lenge har vært et umenneskelig slankepress i Hollywood de siste årene, og nå går en av filmverdenes største divaer, Sophia Loren (75), til angrep mot Hollywoods syke kroppsideal.

I et intervju med svenske Aftonbladet anklager 75-åringen de unge skusepillerinnene for å ikke spise.

- De sulter seg til døde, sier den italienske skjønnheten.

Loren slår alarm etter å ha medvirket i filmen "Nine". Det hun så av motspillerne Penelope Cruz (35), Nicole Kidman (42), Kate Hudson (30) og popartisten Fergie (34), skremte henne.

- De spiste ingenting, hevder hun.

Penelope Cruz, på sin side, fortalte nylig til Aftonbladet at hun spiste ekstra mye under innspilingen for å gå opp i vekt. Loren reagerer på Hollywood-skuespillerinnens påstander.

- Vi spiste lunsj hver dag og hun spiste ikke, hevder Loren.

I Lorens storhetstid var skjønnhetsidealet annerledes enn i dag, og på 60-tallet var det nettopp de flotte kurvene hennes som bidro til statusen som superstjerne og sexsymbol.

- Det er annerledes nå. Filmene handler alltid om ting som jeg ikke er interessert i. Det er ikke gode filmer, sier Loren til Aftonbladet.

75-åringen er ikke nådig i krikken av de unge kollegaene, og nå frykter hun at de sulter seg til døde.

- Skuespillerinnenen nå fortiden spiser ikke. De sitter ved bordet og sier 'åh, det her er godt', men de spiser bare en ting og sulter seg til døde.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Her er verdens mest sexy kvinner