NYTT PAR?: Stjerne-DJ Diplo og Katy Perry tilbragte både torsdag og fredag kveld sammen, og skal ikke ha hatt øyne for noen andre enn hverandre, skal man tro vitner. Foto: All Over Press / Stella Pictures
NYTT PAR?: Stjerne-DJ Diplo og Katy Perry tilbragte både torsdag og fredag kveld sammen, og skal ikke ha hatt øyne for noen andre enn hverandre, skal man tro vitner. Foto: All Over Press / Stella PicturesVis mer

- De stirret på hverandre hele tiden

Kilder hevder Katy Perry dater ny musikkstjerne etter bruddet.

BRUDD: I slutten av februar gjorde Katy Perry det slutt med John Mayer. Foto: Stella Pictures
BRUDD: I slutten av februar gjorde Katy Perry det slutt med John Mayer. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av februar kom nyheten om at popstjernen Katy Perry (29) hadde brutt med stjernekjæresten, John Mayer (36).

Bruddet skal ha vært vanskelig for Katy, som brukte en spesiell teknikk for å komme seg over eksen.

- Katy tror sterkt på alternative terapier og ønsker å slette ham fra livet sitt for godt, så hun har bestemt seg for å bruke hypnoterapi. Hun vil trene opp hjernen slik at John ikke kommer tilbake. Hun vil ikke tenke på ham som attraktiv lenger, sa en kilde til bladet Grazia.

Perry ble etter bruddet koblet til skuespilleren Robert Pattinson, men nå skriver bladet People at det er en annen musikkstjerne som kan være i ferd med å vinne 29-åringens hjerte.

Det er nemlig DJ-en og produsenten Diplo, som egentlig heter Thomas Wesley Pentz (35).

Perry og Pentz spiste middag på Marlton Hotel i New York på torsdag, og dro på nachspielet til Amazing Spider-Man 2 sammen etterpå. Og vitner sier det definitivt var noe mellom de to stjernene.

- De var veldig kjærlige, og virket som kjærester. Og selv om de ikke var helt tett inntil hverandre hele tiden, stirret de på hverandre konstant. De ville ikke at det skulle se ut som om de var der sammen, men det var de, forteller en kilde til bladet.

Dagen etter møttes de nok en gang. Da var det på en bursdagsfest på utestedet 1Oak, og Diplo opptrådte mens Perry var gjest.

Katy uttalte tidligere denne måneden at hun trivdes godt som singel, men nå kan sivilstatusen være i ferd med å endre seg...

LES OGSÅ: Slik kommer Katy seg over eksen