- De spyttet på meg

Christina Hendricks var mobbeoffer på ungdomsskolen.

SEXY SEKRETÆR: Christina Hendricks er kjent som den sexy sekretæren Joan i TV-serien «Mad Men».  Foto: All Over Press
SEXY SEKRETÆR: Christina Hendricks er kjent som den sexy sekretæren Joan i TV-serien «Mad Men». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2010 ble Christina Hendricks (36) kåret til verdens mest sexy kvinne, men i barndommen var ikke stjernen like populær.

I et nytt intervju avslører den flotte rødtoppen at hun var et mobbeoffer på ungdomsskolen og at andre elever daglig gjorde narr av henne.

- Barn kan være ganske slemme mot mennesker som er annerledes, sier Hendricks til The Mirror ifølge Huffington Post. 

Hendricks hadde en gotisk stil som ung, og ble mobbet fordi hun ikke var som de andre klassekameratene.

- Jeg var en gother. Jeg farget håret i mange ulike farger, shavet det bort i nakken og gikk med sort sminke. I stedet for å gi etter for gruppepresset, nektet jeg å forandre meg og det er nok også derfor jeg var ulykkelig, sier skuespilleren.

I tillegg til sårende kommentarer ble også Hendricks utsatt for latterliggjøring.

- Det var en lang korridor på skolen der barna sto på hver sin side og spyttet på meg. Det var som noe fra «Fluenes Herre».

Det var ikke noe støtte å hente hjemme heller. «Mad Men»-stjernens mor var like misfornøyd med datterens utseende som klassekameratene og kalte datteren stygg og grusom. 

- Hvis jeg kunne gå tilbake i tid og si noe til meg selv som 14-åring ville jeg sagt: «Ta det med ro. Du kommer til å gjøre akkurat det du vil, mens de som er idioter nå fremdeles er det om 20 år.»

Robert Pattinson, Taylor Lautner, Christian Bale og Winona Ryder har alle gått ut med sine mobbehistorier de siste årene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alle spør om puppene er ekte  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer