LEI KYSSEFORESPØRSLER: Katy Perry synes det er slitsomt at kvinner spør om å få kysse henne hele tiden.  Foto: All Over Press
LEI KYSSEFORESPØRSLER: Katy Perry synes det er slitsomt at kvinner spør om å få kysse henne hele tiden. Foto: All Over PressVis mer

- De spør om å få kysse meg

Popyndling Katy Perry er lei av at jenter vil kline med henne.

SEHER.NO: Katy Perry (23) er blitt hele verdens nye popyndling med megahitten "I Kissed A Girl"

Men popstjernens sexy sangtekst har ikke bare vært enkle å forholde seg til, og Katy innrømmer nå at hun til tider småangrer litt på teksten til "I Kissed a Girl".

Se musikkvideoen til sangen lenger ned!

Årsaken er at popstjernen, som er nominert til pris under årets MTV Video Music Awards, stadig får kline-tilbud fra kvinnelige fans.

Dette er hun egentlig ikke er spesielt interessert i, skriver Female First.

- Jenter spør stadig om å få et kyss. Etter hvert show på turneen pleier jeg å signere autografer, men flere kvinner er bare interessert i å kline. Da sier jeg bare høflig "nei takk". Hvis jeg kysser alle som spør, vil jeg antagelig få et eller annet jeg virkelig ikke vil ha, sier Perry i et ferskt intervju med britiske The Sun.

Popyndlingen innrømmer også at hun tidligere har vært betatt av flere kvinnelige Hollywood-skuespillere, og at det var disse som inspirerte henne til å skrive "I Kissed a Girl".

- Jeg satt og leste blader og åpnet dem ofte og fant bilder av enten Scarlett Johansson eller Megan Fox. Da pleide jeg å si til kjæresten min at "dersom de kom gjennom døren og spurte meg om et kyss, ville jeg bare gjort det", sier Katy.

Og popstjernen har allerede fått flere kvinnelige Hollywood-fans.

Blant annet skal skandaleskuespiller Lindsay Lohan (22) ha bedt DJ-en ved en kjent LA-nattklubb spille låten nylig.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no
LES OGSÅ: - Nominert til MTV-pris

Se musikkvideoen til "I Kissed a Girl" nedenfor: