Bradley Cooper og Irina Shayk

- De spiser middager sammen

Romanseryktene mellom eksparet fikk fart på seg etter nye paparazzi-bilder.

OBSERVERT: Eksene Bradley Cooper og Irina Shayk ble nylig sett hånd i hånd i New York. Nå hevder en kilde å ha informasjon om hva som er ståa mellom de to eksene.  Foto: BrosNYC / Backgrid USA / NTB
OBSERVERT: Eksene Bradley Cooper og Irina Shayk ble nylig sett hånd i hånd i New York. Nå hevder en kilde å ha informasjon om hva som er ståa mellom de to eksene. Foto: BrosNYC / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke var det trolig flere som sperret opp øynene. Da dukket det nemlig opp et bilde av eksparet Bradley Cooper (46) og Irina Shayk (35).

På bildet gikk de to eksene hånd i hånd i New York, og ifølge Page Six var de på vei til 46-åringens leilighet.

Romanseryktene fikk raskt fart på seg etter de nye paparazzi-bildene, og nå hevder en kilde overfor US Weekly å ha informasjon om hva som egentlig er ståa mellom det tidligere stjerneparet.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper ble singel, ble det spekulert på om han og Lady Gaga ville finne hverandre. Vis mer

Ifølge kilden er det ingenting som har forandret seg mellom duoen. Kilden forklarer videre at de tilbringer mye tid sammen samtidig som de fokuserer på deres felles datter, fire år gamle Lea.

- Når Bradley har pauser fra filminnspillinger nyter han å være med familien sin. Han og Irina spiser middager sammen og deltar i aktiviteter som involverer datteren, fortsetter kilden.

«The Silver Linings Playbook»-stjernen og den russiske modellen skal ifølge Us Weekly være svært nærme hverandre, og de fokuserer på å ha et godt forhold som foreldre til datteren.

Ifølge kilden er både Bradley og Irina fortsatt single, og de nye bildene er angivelig bare et bevis på at de har et bra forhold.

EKSER: Irina Shayk og Bradley Cooper på Golden Globe-utdelingen i 2019. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
EKSER: Irina Shayk og Bradley Cooper på Golden Globe-utdelingen i 2019. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer

- De er veldig støttende overfor hverandre og hverandres karrierer. Som alltid setter de datteren først i hver eneste avgjørelse de tar, sier kilden.

En annen kilde overfor Entertainment Tonight forteller at de begge elsker datteren så høyt og ønsker å være gode foreldre.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Mye av Irina og Bradleys sammenkomster sirkulerer rundt Lea og timeplanen hennes, men de tilbringer også tid på egenhånd.

Det var tilbake i 2015 at Bradley og Irina først begynte å date. To år senere fikk de datteren Lea, og i 2019 var det spikeren i kista for forholdet.

En måned etter at duoen gikk hver til sitt åpnet modellen seg om hennes egne tanker om ekteskap.

- Alle ser på det på ulike måter. Tror jeg på ekteskap? Ja, selvsagt. Jeg er ikke en person som er imot det, uttalte Shayk i et intervju med Harper's Bazaar i juli 2019.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

I fjor gikk hun nærmere inn på morsrollen i et intervju med britiske Vogue.

- Det er vankelig å finne en balanse mellom å være alenemor, en forretningskvinne og forsørger. Stol på meg - det er dager der jeg våkner og tenker: «Å, herregud, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg faller fra hverandre», uttalte hun den gang, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: - Tatt på fersken med ny flamme (22)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer