Perrie Edwards:

- De søvnløse nettene kan bare komme

Blir mamma for første gang.

VENTER BARN: Liverpool-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain og popstjernen Perrie Edwards er i lykkelige omstendigheter. Foto: REUTERS/Carl Recine
VENTER BARN: Liverpool-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain og popstjernen Perrie Edwards er i lykkelige omstendigheter. Foto: REUTERS/Carl Recine Vis mer
Publisert

Den britiske popstjernen Perrie Edwards (27) jubler av lykke. Hun venter nemlig sitt første barn med fotballproffen Alex Oxlade-Chamberlain (27).

Det avslører Edwards, kjent fra jentegruppa Little Mix, til sine nesten 12 millioner følgere på Instagram mandag.

- Jeg er så glad for å være på denne ville reisen sammen med min sjelevenn. Meg + Han = Deg. Vi kan nesten ikke vente med å treffe deg baby Ox! skriver den vordende moren som tekst sammen med to bilder hvor hun viser frem sin voksende mage.

Gravide samtidig

Oxlade-Chamberlain deler samme bilder på sin profil med følgende melding til fansen:

- Er det noen som har tips rundt hvordan man skifter bleier? Jeg er så takknemlig og spent på å bli far. Nå kan de søvnløse nettene bare komme, skriver han sammen med flere emojis.

Den koselige babynyheten kommer bare en knapp uke etter at Edwards «Little Mix»-kollega, Leigh-Anne Pinnock (29), avslørte at hun venter sitt første barn.

Pinnock legger ikke skjul på sin begeistring over å gå gravid sammen med venninnen.

- Arghhhhhhhh jeg er så vilt glad på deres vegne! Og så sinnsykt lykkelig for at vi får oppleve denne reisen sammen! Jeg er utrolig glad i deg, skriver hun i kommentarfeltet under babyannonseringen.

POPSTJERNER: Jentegruppa Little Mix består av (f.v) Leigh-Anne Pinnock, Jessy Nelson, Perrie Edwards og Jade Thirwell. Foto: David Fisher/Shutterstock
POPSTJERNER: Jentegruppa Little Mix består av (f.v) Leigh-Anne Pinnock, Jessy Nelson, Perrie Edwards og Jade Thirwell. Foto: David Fisher/Shutterstock Vis mer

Ble dumpet på tekstmelding

Edwards og Oxlade-Chamberlain har vært kjærester siden høsten 2016, ifølge britiske Cosmopolitan.

Fra 2013 til 2015 var 27-åringen forlovet med One Direction-stjernen Zayn Malik (28). Ikke bare gikk den mørke kjekkasen rett inn i et nytt forhold med supermodell Gigi Hadid (26), men han dumpet også Edwards via sms.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Det har hun tidligere avslørte i boka «Our World».

- Et fire år langt forhold, en to år lang forlovelse ble brutt ved hjelp av tekstmelding. Bare sånn ut av det blå. Selv om karrieren min gikk veldig bra, var det ekstremt tøft for meg, skrev hun ifølge The Sun.

Little Mixs låt «Shout Out To My Ex» handler om det vonde bruddet.

Utropskapsrykter

En stund før forholdet mellom de to artistene tok slutt, svirret ryktene om at Malik hadde vært utro.

Det skal ha skjedd mens One Direction var på turné i Thailand. Til den britiske tabolidavisen The Sun hevdet nemlig svenske Martina Olsson (29) at popstjernen hadde forført henne.

Olsson fortalte at hun hadde møtt Malik på et utested i Phuket, og senere skal de ha dratt sammen på nachspiel.

- Med en gang vi var inne på badet, begynte han å kysse meg. Han løftet meg opp og sa «jeg vil ha deg nå», før han bar meg til sengs, avslørte 29-åringen overfor The Sun den gang.

LES OGSÅ: Sex-spøk går viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer