GJENFORENING: En kilde sier til nettsiden Radaronline at Chris Martin og Gwyneth Paltrow skal ha funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News/ All Over Press
GJENFORENING: En kilde sier til nettsiden Radaronline at Chris Martin og Gwyneth Paltrow skal ha funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- De sover sammen

Etter at det ble slutt med Jennifer Lawrence, skal Chris Martin ha fått ny kontakt med sin fraseparerte kone Gwyneth Paltrow.

SEOGHØR.NO: Coldplay-vokalist Chris Martin (37) og hans filmstjerne-kone Gwyneth Paltrow (42) overrasket fansen med å kunngjøre at de hadde tatt ut separasjon i mars.

Kort tid etterpå innledet Chris et mye omtalt forhold til «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence.

I oktober tok imidlertid forholdet brått slutt. Ifølge nettsiden Radaronline skjedde det fordi Jennifer var lei av all tiden Chris brukte på sine barn Apple (10) og Moses (8).

STOLT PAPPA: Chris og Gwyneth har barna Apple og Moses sammen. Foto: Stella Pictures
STOLT PAPPA: Chris og Gwyneth har barna Apple og Moses sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun skal også ha følt at han ikke ville bli fotografert sammen med henne.

- Flørtet hett

Nå sier en kilde til nettstedet at Chris og Gwyneth skal ha kommet så nærme hverandre igjen, at det er muligheter for en gjenforening.

Paret skal allerde ha delt soveværelse når de har vært på reise sammen.

- Mange av vennene deres snakker om at de fortsatt sover sammen. De delte hotellrom da de var i New York og Texas nylig, sier kilden til nettstedet.

Superparet skal også ha flørtet hett da Chris var med Gwyneth på åpningen av en av hennes nye Goop-butikker i Dallas.

- Han klistret seg til henne som lim. De viste en ømhet som du forbinder med kjærestepar, sier en kilde til Radaronline.

Hverken Chris Martin eller Gwyneth har foreløpig kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Gwyneth ble lamslått da hun fikk høre nyheten