- De sover på separate soverom

Forholdet mellom Will Smith og Jada Pinkett Smith henger i en svært tynn tråd, hevder kilder.

KRANGLER HEFTIG: - De bråker som hund og katt i kulissene. De har alltid hatt problemer, men nå bobler det opp til overflaten, sier en kilde om bråket mellom Will Smith og kona Jada. Foto: Stella Pictures
KRANGLER HEFTIG: - De bråker som hund og katt i kulissene. De har alltid hatt problemer, men nå bobler det opp til overflaten, sier en kilde om bråket mellom Will Smith og kona Jada. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter 14 år sammen ser ekteskapet mellom Will Smith (43) og Jada Pinkett Smith (40) ut til å gå mot slutten. Paret, som sammen har barna Jaden (13) og Willow (11), har nemlig kjempet lenge for å lappe sammen forholdet sitt.

Allerede i august kom nemlig de første påstandene om at ekteskapet for alvor gikk mot slutten.
 
- De har forsøkt å jobbe seg gjennom det, men det hele ble satt på vent i november - da de havnet i en kjempekrangel, forteller en ikke-navngitt kilde til Star magazine.
 
Nå ser det ut som om det bare er et tidsspørsmål før et endelig brudd mellom dem er et faktum.

- De bråker som hund og katt i kulissene. De har alltid hatt problemer, men nå bobler det opp til overflaten, sier en annen kilde til magasinet.

Så langt har det gått, at de to ikke engang har til vane å sove i samme seng.

- Will tilbringer for mange netter i et annet soverom enn Jada. Han snakker knapt til henne. Men når de bråker, stormer han ut og drar i vei med kameratene sine. Han og Jada lever forskjellige liv, mener en annen person Star magazine har vært i kontakt med.

Den 26. november ble den 43 år gamle superstjernen observert da han festet vilt uten vielsesring og kone. Ifølge øyenvitner, forlot ikke Will Smith nattklubben før klokka fire på natten.

- De har latet som at alt er bra, men nå vil de ikke leve i en løgn lenger, mener en kilde ifølge magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Will Smith oppdaget kona med Marc Anthony