SNAKKER UT: - Folk dømte meg. De lærte meg ikke å kjenne som person, bare gjennom avisene, sier en svært snakkesalig Anna Anka til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
SNAKKER UT: - Folk dømte meg. De lærte meg ikke å kjenne som person, bare gjennom avisene, sier en svært snakkesalig Anna Anka til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer

- De som kjenner meg blir veldig såret

Den svenske Hollywoodfruen føler seg dømt av folket... Se video!

Publisert
Se video med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag ble alle danseparene til høstens «Skal vi danse» presentert av TV 2. Og som Se og Hør skrev i forrige uke består listen av de ti kjendisene Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Stella Mwangi, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen, Kari Traa og Rune Larsen.

Anna Anka, kjent fra blant annet «Svenske Hollywoodfruar» skal danse med Glenn Jørgen Sandaker, som i fjor danset med skuespiller Anne Marie Ottersen. Til Seher.no forteller Anna Anka at det er én spesiell grunn til at hun valgte å delta i en TV-innspilling i Norge - langt fra hjemmet sitt i Los Angeles.

Anka vil nemlig vise en helt annen side av seg selv i TV 2-programmet.

- Dere kommer til å få se en helt annen side av Anna Anka, dere kommer til å se veldig mange private sider av meg - ting man ikke har sett tidligere. Dere vil ikke få se det glamorøse - falske - Hollywoodlivet dere har sett tidligere. Det gleder jeg meg til, sier den svenske Hollywoodfruen til Seher.no.

Den frittalende 40-åringen føler seg feiltolket på grunn av spesielt mediene de siste årene.

- Visst har jeg blitt feiltolket i media. Men det var det alle tjente penger på. Ingen vil se en snill, hyggelig kvinne, det selger ikke. Å være en bitch - og det dramaet som følger med - det er hva folk elsker. Men det er ikke sånn det er i virkeligheten. Det skapes av bilde av en person som ikke er slik, mens dem som kjenner meg blir veldig såret. For det er ikke den Anna Anka som de kjenner.

Nå skal hun altså - gjennom høstens «Skal vi danse» - vise hvem hun egentlig er. Det håper hun at hun lykkes med.

- Jeg fant en nisje som jeg spant rundt og som ble en suksess. Men jeg er mer enn det. Jeg er en bra skuespiller, og det viste jeg. Men jeg vil også at folk skal se at jeg er normal og ikke rar, annerledes eller bedre enn alle andre.

- Har du følt deg dømt av folk som ikke kjenner deg, Anna?

- Javisst, folk dømte meg. De lærte meg ikke å kjenne som person, bare gjennom avisene. Jeg har slått alle rekorder i avisene, så mye som de har skrevet om meg. Jeg kommer nesten i historiebøkene. Anna Anka var et suksessfylt fenomen, men det har kostet meg veldig mye - og det har såret meg mye også, forteller Anna Anka, som får full støtte av dansepartneren, Glenn Jørgen.

- Det er viktig at man ikke har en mening om folk før man treffer dem i virkeligheten, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachels partner kom alene  

Se video med Anna Anka her:[obj:media:9851]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer