- De som har operert henne, har gjort en god jobb

Den 19 år gamle popstjernens nye utseende vekker oppsikt.

<strong>UNDER KNIVEN?:</strong> Miley Cyrus' utringing på søndagens prisutdeling CNN Heroes Award har ført til rykter om at hun har forstørret brystene. Foto: All Over Press
UNDER KNIVEN?: Miley Cyrus' utringing på søndagens prisutdeling CNN Heroes Award har ført til rykter om at hun har forstørret brystene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Miley Cyrus (19)- kjent fra den populære Disney-serien «Hannah Montana» - har utviklet et stadig mer sexy image i et forsøk på å kvitte seg med barnestjerne-stempelet.

Tidligere har Miley - som er datter av countrystjernen Billy Ray Cyrus - uttalt at hun er et dophue, vist seg fram i minimale antrekk på scenen og simulert jentekyss foran sine unge fans.

Nå skaper 19-åringen igjen bølger, denne gangen med rykter om at hun skal ha lagt seg under kniven for å forstørre brystene.

Ryktene begynte å svirre da Miley dukket opp i en svært utringet kjole på prisutdelingen CNN Heroes Award søndag.

- Det ser ut som om hun har fikset på brystene. Hvis du ser på volumet, så ser det ut som om de har blitt forstørret, sier den plastiske kirurgen Dr. Thal Humes til nettsiden Radaronline.com.

Allerede i 2010 uttalte en kilde nær den da 17 år gamle Miley til bladet Star at popstjernen planla å forstørre brystene med kirurgisk hjelp.

- Miley har bestemt seg for å fikse på brystene, og hun insisterer på at foreldrene skal skrive under på papirene, noe som er påkrevd i og med at hun kun er 17 år, sa kilden til bladet.

Både Humes og en annen kirurg, Dr Brian Glaat hevder formen på Mileys barm ikke kan bli oppnådd med en push-up BH.

- Den som har operert henne har gjort en god jobb. Hun kan ha lagt inn små implantater, noe som passer bra til henne, fordi hun har en liten kropp. Jennifer Aniston har gjort det samme og ser også veldig naturlig ut.

Miley Cyrus - som kom til prisutdelingen sammen med sin kjæreste Liam Hemsworth- har foreløpig ikke kommentert operasjonsryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er et dophue

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer