Kim Kardashian og Pete Davidson:

- De snek seg inn og ut sammen

Stjernene avslørt på hemmelig middag.

DATER?: Romanseryktene svirrer rundt Kim Kardashian og Pete Davidson. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / Ron Adar / SplashNews / NTB
DATER?: Romanseryktene svirrer rundt Kim Kardashian og Pete Davidson. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / Ron Adar / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble Kim Kardashian (41) avbildet hånd i hånd med den 14 år yngre komikeren Pete Davidson (27) i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California.

Mange berg-og-dal-baner har et kamera som tar bilder når vognen kjører forbi i full fart, og det er her man kan se at de to holder hender mens de hyler henrykt i stor fart.

Kilder uttalte imidlertid at duoen, som koste seg sammen med Kims søster Kourtney (42) og hennes forlovede, Travis Barker (45), kun er venner.

- De er i samme vennegjeng, så de kommer til å tilbringe tid sammen fra tid til annen. Det er bare venner som henger sammen, fortalte en kilde til People.

- Kim virket veldig avslappet. Det så imidlertid ut som at hun prøvde å gjemme seg, delte en annen kilde til US Weekly, og la samtidig til at det skal ha vært mange livvakter rundt dem.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

På date?

Tirsdag ble derimot Kim og Pete observert sammen nok en gang. Da på restauranten Campania’s i bydelen Staten Island i New York, hvor komikeren kommer fra.

- Pete arrangerte en privat middag på takterrassen for dem. Det var kun de to, forteller en kilde til Page Six.

Dette setter naturligvis fart på romanseryktene.

Paret skal ikke ha hatt med seg sikkerhetsvakter denne gangen.

- De klarte å snike seg inn og ut i stillhet, deler kilden videre.

TMZ og Daily Mail omtaler også saken.

«Kim Kardashian West og Pete Davidson hadde en hemmelig middag sammen tirsdag kveld», skriver TMZ.

Ifølge kilder nettstedet har snakket med ankom paret bakdøren til restauranten, som er en av Petes favorittspisesteder, og bestilte pizza og pasta.

Delte kyss

Tidligere denne uka avslørte en venn nær paret til People at Kim og Pete skal kose seg i hverandres selskap. De skal ha det gøy sammen, samtidig som det er god kjemi mellom dem.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Pete kan være supersjarmerende og Kim elsker oppmerksomheten, fortalte kilden, og fortsatte:

- Fokuset hennes er fremdeles barna og jobben, men det er ingen tvil om at hun er klar for å date. Hun er veldig lykkelig og på en bra plass i livet. Hun har kommet seg videre fra Kanye og det føles riktig.

I midten av oktober var firebarnsmoren vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer - blant annet med Davidson. De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Yasmine.

PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjernen Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB
PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjernen Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB Vis mer

Om dette kysset skal ha ført til hete følelser mellom de to, vites ikke, men de har altså nå tilbrakt mer og mer tid sammen også utenfor tv-skjermen.

Kim Kardashian søkte som kjent om skilsmisse fra Kanye West (44) etter nærmere syv års ekteskap i februar. Sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Davidson har på sin side vært linket til en rekke høyprofilerte kvinner de siste årene. Han har blant annet vært forlovet med artisten Ariana Grande (28), samt datet stjerner som Kaia Gerber (20), Kate Beckinsale (48), Cazzie David (27) og Margaret Qualley (27). Sist var han i et forhold med «Bridgerton»-skuespiller Phoebe Dynevor (26).

LES OGSÅ: Skilles etter 25 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer