<strong>GRESK BRYLLUP?:</strong> Ryktene svirrer nå om at Jennifer Aniston vil gifte seg med sin kjæreste Justin Theroux til sommeren, etter at de to så på bryllupslokaler på Kreta sammen. Foto: All Over Press
GRESK BRYLLUP?: Ryktene svirrer nå om at Jennifer Aniston vil gifte seg med sin kjæreste Justin Theroux til sommeren, etter at de to så på bryllupslokaler på Kreta sammen. Foto: All Over Press Vis mer

- De snakket om et mulig bryllup i juli

«Friends»-stjernen ble avslørt på hemmelig besøk i Hellas...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Friends»-skuespilleren Jennifer Aniston (43) har holdt kortene tett til brystet om hun planlegger å gifte seg med Justin Theroux (41).

Men nå kan katten være ute av sekken, etter at paret nylig sjekket ut luksushotellet Elounda Beach Hotel  (ekstern lenke) på den greske øya Kreta i hemmelighet.

Øya er ekstra spesiell for Jennifer, fordi den er fødestedet til hennes far John Aniston.

- De snakket om et mulig bryllup i juli, sier en kilde til nettsiden TMZ.com.

Luksushotellet tilbyr en rekke private bungalower med blant annet egne svømmebasseng, svært diskre beliggenhet, og alt en Hollywood-stjerne måtte trenge av komfort.

De såkalte «Platinum»-leilighetene, som strekker seg over to etasjer, inneholder blant annet fire bad, eget treningssenter og jacuzzi.

Verken Aniston eller Theroux har foreløpig kommentert de siste ryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er lykkeligere enn noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer