Scott Disick og Kourtney Kardashian:

- De snakker så vidt sammen

Det ellers så gode forholdet mellom eksparet Kourtney Kardashian og Scott Disick skal ha blitt satt på en skikkelig prøve.

SPESIELT FORHOLD: Kourtney Kardashians nye, svært offentlige forhold skal påvirke relasjonen til eksen Scott Disick. Foto: Skjermdump fra Instagram
SPESIELT FORHOLD: Kourtney Kardashians nye, svært offentlige forhold skal påvirke relasjonen til eksen Scott Disick. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Mens Kourtney Kardashian (42) nærmest trykker sitt nye forhold med musiker Travis Barker (45) opp i ansiktet til fansen på sosiale medier, skal det hele gå kraftig utover hennes relasjon med eksen Scott Disick (37).

Det nyforelskede paret har nemlig ikke spart på kruttet, og følelsene mellom dem er nesten til å ta og føle på. Enkelte ganger kanskje mer enn fansen ønsker. Som da Travis delte en video som viste Kourtney suge på fingeren hans.

Allerede i slutten av april ble det kjent at ting skal ha endret seg mellom Kourtney og Scott, og nå ser det ut til at realitystjernens svært offentlige forhold kan skape større avstand mellom henne og Scott.

- Scott og Kourtney har et anspent forhold akkurat nå, i all hovedsak på grunn av at han fokuserer på sitt nye liv i Miami og fordi Kourtney er så seriøs med Travis, sier en kilde til E! News, og fortsetter:

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- De snakker så vidt sammen. Det er vanskelig for ham å se Kourtney så forelsket i en annen.

- Vil ikke blande seg

Eksparet skal på ingen måte krangle, men skal ha sklidd fra hverandre den siste tiden og tilbrakt like mye tid som familie sammen med deres tre felles barn Mason (11), Penelope (8) og Reign (6).

- Scott vil alltid være i Kourtneys liv, det er bare en annerledes dynamikk akkurat nå, sier kilden videre.

I anledning morsdagen i USA søndag skal Scott ha gratulert ekskjæresten med dagen, men valgte å holde det privat og utenfor sosiale medier og prøver derimot å ta litt avstand.

- Han vil ikke blande seg i forholdet hennes. De har kontakt om ungene ofte, men det skal være alt akkurat nå, påpeker kilden.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Lever sitt beste liv

Dette er som nevnt ikke første gang Scott skal ha gitt uttrykk for at han ikke helt finner sin plass i forbindelse med eksens nye forhold, samtidig som de skal samarbeide tett om barna.

- Travis er så forelsket og glad i Kourtney. De har den beste tiden sammen. Han er hundre prosent investert og ser en fremtid med henne, sa en kilde forrige måned, og fortsatte:

- Kourtney lever sitt beste liv og er virkelig så lykkelig. At Kourtney og Travis er så seriøse har vært annerledes for Scott. Han prøver fremdeles å bli vant til det.

Ifølge kilden var Scott og Kourtney da fremdeles nære, men ting har endret seg litt mellom dem.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: Skilles etter rehab-opphold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer