- De snakker om å gifte seg

Forholdet mellom Sean Penn og Charlize Theron utvikler seg i rekordfart.

FORLOVELSESRYKTER: Ifølge venner av stjerneparet snakker Charlize og Sean om ekteskap. Foto: Stella Pictures
FORLOVELSESRYKTER: Ifølge venner av stjerneparet snakker Charlize og Sean om ekteskap. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernene Sean Penn (53) og Charlize Theron (38) bekreftet tidligere i år at de hadde funnet tilbake til hverandre igjen og var kjærester.

Siden da har paret flere ganger vist seg offentlig sammen.

ROMANTISK FERIE: Det var i romjulen på Hawaii at forholdet mellom de to filmstjernen igjen ble seriøst.
ROMANTISK FERIE: Det var i romjulen på Hawaii at forholdet mellom de to filmstjernen igjen ble seriøst. Vis mer

Romansen mellom de to skuespillerene skal ha utviklet seg til noe mer seriøst da de reiste på en romantisk ferie til Hawaii rett før nyttår. Charlize var også Sean Penns støtte da han arrangerte en veldedighetsgalla til inntekt for Haiti i januar.

Der skal Charlize ha kalt Sean «en fantastisk mann», skriver Female First.

Snakker om ekteskap

Nå skal de to turtelduene være ivrige etter å utvikle forholdet videre. Ifølge nettstedet Radaronline.com skal paret allerede snakke om ekteskap.

- Sean har falt pladask for Charlize, og sønnen hennes Jackson. Han er en helt annerledes person rundt Charlize. Hun bringer frem den myke og morsomme siden av Sean som ikke så mange har sett.

- Det å se denne mannen, som tidligere virket sinna og sur, hoppende rundt i hagen med Jackson, med et smil på munnen, ville overraske Seans kritikere. Charlize får Sean til å ikke ta seg selv så høytidelig, sier en kilde nær paret til nettsiden.

SMÅBARNSMOR: Charlize ble mor til Jackson i 2012 og hevdet at hun alltid hadde vist at hun kom til å adoptere. Foto: FameFlynet  Sweden
SMÅBARNSMOR: Charlize ble mor til Jackson i 2012 og hevdet at hun alltid hadde vist at hun kom til å adoptere. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

- De har de siste ukene lekt med tanken om å gifte seg, etter at Sean flyttet inn i Charlize sitt hus. Hun har tidligere aldri ønsket å gifte seg, men nå som hun ser hvordan Sean oppfører seg rundt Jackson, har hun forandret mening.

- I lang tid trodde Charlize at det for alltid kun kom til å være henne og Jackson, og hun hadde slått seg til ro med det.

- Enormt skritt for Charlize

Det at hun nå snakker om å gifte seg er et enormt skritt for Charlize, fortsetter kilden.

Paret har kjent hverandre i over et tiår, og har alltid vært venner, så det vil ikke være en overraskelse hvis ting utvilker seg raskt.

GIFT MED MADONNA: Sean Penn var gift med popstjernen Madonna fra 1985 til 1989. Her er paret sammen på en fest i 2013. Foto: Splash News/ All Over Press
GIFT MED MADONNA: Sean Penn var gift med popstjernen Madonna fra 1985 til 1989. Her er paret sammen på en fest i 2013. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Under veldighetsgallaen i januar refererte Penn til «en sterk kvinne som er fra Sør-Afrika», noe som stemmer bra med filmstjernen Theron.

Smeltet om våpnene

Penn fortalte da at han ble overtalt til å smelte om alle våpnene sine til en skulptur av «denne sterke kvinnen».

Charlize har et vanskelig forhold til våpen, fordi moren drepte faren hennes med en pistol, da skuespilleren var 15 år.

Paret hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet. Nå har følelsene blusset opp igjen.

LES OGSÅ:  - De er Hollywoods nye stjernepar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer