Kim Kardashian:

- De snakker ikke sammen lenger

Reality-familiens trofaste makeup-artist har fått sparken etter elleve år.

IFRONT: Kim Kardashian skal angivelig ha kuttet all kontakt med sin tidligere sminkør, Joyce Bonelli (til venstre). Foto: Splash News/ NTB scanpix
IFRONT: Kim Kardashian skal angivelig ha kuttet all kontakt med sin tidligere sminkør, Joyce Bonelli (til venstre). Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant W Magazine, skal det ha vært en isfront mellom reality-stjernen Kim Kardashian West (37) og hennes trofaste makeup-artist, Joyce Bonelli (37), i lang tid.

Makeup-artisten, som har sminket Kardashian/Jenner-klanen på en rekke ferier, røde løpere og andre oppdrag siden 2007, skal nå ha fått sparken.

MISTET JOBBEN: Joyce Bonelli har sluttet å jobbe med Kardashian-familien. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MISTET JOBBEN: Joyce Bonelli har sluttet å jobbe med Kardashian-familien. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Det kan en kilde avsløre til Us Weekly.

Snakker ikke sammen

Ifølge kilden skal den verdenskjente makeup-artisten ha sluttet å jobbe for familien for flere måneder siden.

- De snakker ikke sammen lenger, skal kilden ha uttalt.

Ifølge kilden skal Bonelli ha fått sparken fordi hun ikke lenger passer inn i timeplanen deres.

- Familien sluttet bare å jobbe med henne, forteller kilden.

Slettet fra Instagram

Ifølge W Magazine skal Kardashian- og Jenner-søstrene også ha sluttet å følge Bonelli på Instagram. Likevel ser det ikke ut til at hun tar seg nær av det.

Tidligere denne uken publiserte 37-åringen flere bilder av den berømte familien på sin egen Instagram-profil, der blant annet ett av innleggene var en søt gratulasjon i anledning Khloé Kardashians (34) bursdag.

- Matriark for livet. Gratulerer så mye med dagen Khloé Kardashian. Deiligste bursdagsrumpa i verden. Støtter deg alltid, skrev Bonelli under bildet.

Noen dager tidligere delte hun også et bilde av datteren til Kim Kardashian, North West (5), der hun skrev at hun ikke takler hvor sjarmerende den lille verdenstjernen er.

På bildet kan man se femåringen kledd i en rosa genser med matchende shorts, selvfølgelig kombinert med sko designet av pappa Kanye West (41).

Ikke uvanlig

Hvem som nå har tatt over jobben etter Bonelli er foreløpig ikke kjent, men trolig vil ikke dette føre til noen problemer for familien, ettersom de allerede har et stort team rundt seg som tar seg av alt.

At teamet rundt den berømte familien blir byttet ut er ikke noe nytt. I november i fjor ble det kjent at Kim hadde sparket assistenten sin gjennom fire år, Steph Shepherd.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SPARKEN: Stephanie Sheperd (i midten) var assistenten til Kim Kardashian i fire år, før hun fikk sparken fordi det var vanskelig å skille mellom jobb og privatliv. Hun er fremdeles god venn med familien, og er her avbildet med Kourtney Kardashian tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FIKK SPARKEN: Stephanie Sheperd (i midten) var assistenten til Kim Kardashian i fire år, før hun fikk sparken fordi det var vanskelig å skille mellom jobb og privatliv. Hun er fremdeles god venn med familien, og er her avbildet med Kourtney Kardashian tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grunnen til oppsigelsen var angivelig at forholdet deres ble for nært til å skille mellom privatliv og jobb.

- Kim trenger en assistent hvor forholdet er mer profesjonelt. Det er vanskelig å jobbe med venner, så Kim bestemte seg for å hyre inn en annen, sa en kilde til People i november.

Med tanke på grunnlaget for Shepherds oppsigelse, kan det godt være at det er av samme grunn at Bonelli nå har fått sparken - etter hele elleve år.

I 2017 uttalte hun i et intervju med The Hollywood Reporter at hun så på Kardashian/Jenner-klanen som familie.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi tekster daglig, og snakker om alt mulig. Selv når jeg jobber med andre kunder, ringes vi og snakker på FaceTime. Vi snakker om barn, moro og skandaler. De er som søstre for meg, sa Bonelli den gangen.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Sa opp livvakten

I oktober 2016 ble Kim Kardashian ranet da hun var i Paris under moteuken.

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra luksusleiligheten. Selv ble hun bundet fast og plassert i et badekar.

Livvakten Pascal Duvier var på nattklubben L'Arc sammen med Kims søstre, Kourtney (39) og Kendall (22), da mennene brøt seg inn hos Kim.

SAGT OPP: Livvakten Pascal Duvier jobber ikke lenger for Kim Kardashian. Foto: SipaUSA
SAGT OPP: Livvakten Pascal Duvier jobber ikke lenger for Kim Kardashian. Foto: SipaUSA Vis mer

Duvier dukket opp på stedet kun to minutter etter at ranerne hadde forlatt hotellet, og i følge Daily Mail skal Kim ha fortalt venner at hun ikke gir livvakten skylden for hendelsen.

I ettertid skal Duvier ha slettet alle tegn på at han noensinne har jobbet for Kim i sosiale medier, og i november bekreftet kilder at Kim og ektemannen Kanye ga livvakten sparken, ifølge etonline.com.

LES OGSÅ: - Reiste ikke hjem til sin syke sønn