ISFRONT: Ifølge kilder skal forholdet mellom Liam Hemsworth og eksforloveden Miley Cyrus være totalt fraværende.
ISFRONT: Ifølge kilder skal forholdet mellom Liam Hemsworth og eksforloveden Miley Cyrus være totalt fraværende.Vis mer

- De snakker ikke sammen lenger

Full splitt mellom eks-forlovedene Miley Cyrus og Liam Hemsworth.

SEOGHØR.NO: Forlovelsen mellom Miley Cyrus (21) og Liam Hemsworth (24) fikk en brå slutt da paret gikk hvert til sitt i september i fjor.

Liam og Miley møttes i kulissene under innspillingen av den romantiske komedien «The Last Song» , som ble spilt inn i 2009, og ble kjærester kort tid etter.

FILMSTJERNE: Liam Hemsworth er mest kjent fra de populære «Hunger Games»-filmene. Her avbildet sammen med Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Liam Hemsworth er mest kjent fra de populære «Hunger Games»-filmene. Her avbildet sammen med Jennifer Lawrence. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bruddet mellom de to stjernene var derimot ingen pen affære. Blant annet ble det hevdet at Liam hadde vært utro med «Mad Men»-stjernen January Jones (35) under en Oscar-fest i februar, mens Miley skapte kaos med sin skandaløse oppførsel på scenen under MTV Video Music Awards i Brooklyn i slutten av august.

PÅ ALLES LEPPER: Dette stuntet gikk ikke upåaktet hen, og Miley Cyrus ble slaktet i etterkant av dansen med Robin Thicke. Foto: All Over Press
PÅ ALLES LEPPER: Dette stuntet gikk ikke upåaktet hen, og Miley Cyrus ble slaktet i etterkant av dansen med Robin Thicke. Foto: All Over Press Vis mer

Liam skal ifølge kilder den siste tiden ha maset på Miley om å gjenoppta kontakten, men det skal ikke være aktuelt for popstjernen.

- Hun snakker ikke med Liam lenger. Hun har et nytt liv nå, og det inneholder ikke ham. Da hun var sammen med han, var ekteskap det eneste hun tenkte på, nå er han ikke i tankene hennes i det hele tatt. Så langt har det fungert bra, sier en kilde ifølge Perezhilton.com.

Liam ble kort tid etter bruddet sett med den meksikanske skjønnheten Eiza Gonzales (23), mens Miley har vært koblet til «Twilight»-stjernen Kellan Lutz.

«Wrecking Ball»-stjernen skal derimot ikke stresse med å finne kjærligheten på ny.

- Hun ønsker seg ikke et seriøst forhold for øyeblikket. Hun er ikke på jakt etter en date og heller ikke en spesiell type mann. Hun håper at den kommende turneen blir en suksess og at karrieren hennes skal vokse seg større. Hun har det moro og vil ikke at en potensiell kjæreste skal ødelegge det, fortsetter kilden.

LES OGSÅ: Her er Mileys skandaleår