- De snakker ikke lenger sammen

«Friends»-kjæresten brøt all kontakt etter Jennifer Anistons TV-intervju.

HUSKET IKKE NAVNET: Jennifer Aniston sa til programlederen David Letterman at hun ikke husket navnet på David Schwimmers kommende brud. Det fikk hennes tidligere «Friends»-kjæreste til å bryte all kontakt, ifølge Daily Mail. Foto: All Over Press
HUSKET IKKE NAVNET: Jennifer Aniston sa til programlederen David Letterman at hun ikke husket navnet på David Schwimmers kommende brud. Det fikk hennes tidligere «Friends»-kjæreste til å bryte all kontakt, ifølge Daily Mail. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  På 90-tallet var David Schwimmer (43) og Jennifer Aniston (41) et av verdens mest omtalte TV-par, gjennom rollene som Ross Geller og Rachel Green i serien «Friends».

Men ifølge avisa Daily Mail har Schwimmer nå brutt all kontakt med sin tidligere gode venninne og kollega.

Grunnen skal være at Jennifer i et intervju med talkshow-verten David Letterman for to uker siden avslørte at hun ikke visste hvem Schwimmer skal gifte seg med.

Dagen før Letterman-showet ble det kjent at skuespilleren planlegger å gifte seg med den 19 år yngre fotografen Zoe Buckman. Paret har vært sammen siden 2007.


- David var ikke blid over at en av hans antatte venner ikke visste hvem han skal gifte seg med. Han har vært sammen med Zoe et par år og ble fornærmet over at Jennifer ikke husker henne.

- Han svarer ikke lenger på telefonene hennes, sier en kilde nær skuespilleren til Daily Mail.

David Schwimmer og Jennifer Aniston har foreløpig ikke isfront-ryktene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
  

LES OGSÅ: Gifter seg med 19 år yngre kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer