SMISKER: Camilla Wold Knudsen er i tillegg til å være programleder for "Zebra Grand Prix" også reporter i "God kveld Norge", og forteller at flere kjendiser har bedt henne om plass i rally-programmet.  Her fra premierefesten på "Zebra Grand Prix" på  Foto: Stella Pictures
SMISKER: Camilla Wold Knudsen er i tillegg til å være programleder for "Zebra Grand Prix" også reporter i "God kveld Norge", og forteller at flere kjendiser har bedt henne om plass i rally-programmet. Her fra premierefesten på "Zebra Grand Prix" på Foto: Stella PicturesVis mer

- De smisker med meg

Kjendisene har sine knep for å bli med i Camillas TV-program...

Se Camilla Wold Knudsen snakke om smiskende kjendiser nederst i saken

SEHER.NO: Onsdag var det premiere på andre sesong av rally-realityprogrammet "Zebra Grand Prix" på TV 2 Zebra, der kjendiser som Mira Craig, Eli Hagen og Samsaya kjører om kapp.

Programleder er også denne sesongen Camilla Wold Knudsen, som til daglig er reporter i TV 2-programmet "God kveld Norge". Camilla møter en rekke kjendiser gjennom jobben som TV-reporter, og forteller at det er mange av dem som har kommet til henne og spurt om å få en plass i "Zebra Grand Prix". 

- Ja, de har smisket og de har smurt. Men det er nå en gang opp til castingansvarlig, da. Men jeg har kommet med mange gode tips. Det er noen som treffer meg på både Stordalens maske-fest og toga-fest, vet du, og da prater vi litt rally og så legger vi inn et godt ord, sier en lattermild Camilla Wold Knudsen til Seher.no.

I forrige program gikk det skikkelig galt for "X Factor"-dommer Mira Craig og tidligere skøyteess Ådne Søndrål, da Mira mistet kontrollen på bilen. Men til tross for dramatiske scener, mener programlederen at kjendisene storkoser seg under opptak.

- Kjendisene digger det. Så det at det ble en sesong til er bare utrolig bra, og det er villere enn noen gang før, sier programlederen, som tror at publikum vil bli mest overrasket over Eli Hagens innsats bak rattet i denne sesongen av "Zebra Grand Prix".

Men det er ikke bare kjendis-deltagerne som koser seg på bilbanen. Camilla Wold Knudsen er lite nølende på spørsmålet om hvilken jobb hun liker best av "God Kveld Norge" og "Zebra Grand Prix".

- Da har jeg et veldig klart svar, og det er "Zebra Grand Prix". Jeg elsker det, det gjør jeg, sier Camilla til Seher.no.

"Zebra Grand Prix" ser du onsdager klokka 20 på TV 2 Zebra.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767
LES OGSÅ: Her går det skikkelig galt

Se videointervju med Camilla Wold Knusen her:


[obj:media:8121]