BRUDD?: Det hevdes nå at forholdet mellom Gomez og Bieber har tatt slutt nok en gang, etter en krangel før nyttårsaften. Foto: Fame Flynet
BRUDD?: Det hevdes nå at forholdet mellom Gomez og Bieber har tatt slutt nok en gang, etter en krangel før nyttårsaften. Foto: Fame Flynet Vis mer

- De slo opp etter en vill krangel

2013 skal ha startet på verst tenkelig måte for Justin Bieber og Selenea Gomez.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske avisen NY Daily News melder at forholdet mellom superparet Justin Bieber (18) og Selena Gomez (20) har tatt slutt igjen.

Paret reiste som så mange andre kjendiser til Mexico for å feire nyttår, men kilder hevder en vill krangel dagen før nyttårsaften skal ha ført til bruddet.

- Hun har vært ganske hard mot Justin, og har festet en del uten ham. Det gjør ham gal, sier en kilde til avisen.

Bieber og Gomez har datet hverandre i to år, men ved Halloween i fjor tok forholdet slutt for første gang. Kun et par uker senere var de imidlertid sammen igjen.

Kilder hevder at forholdet har vært relativt ustabilt etter at de ble sammen igjen, og at de har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger.

Selv om dette stemmer, er det ikke sikkert det tar lang tid før de finner tilbake til hverandre nok en gang.

Verken Bieber eller Gomez har kommentert det angivelige bruddet.

LES OGSÅ: - De så veldig forelsket ut
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer