<strong>GOD STEMNING:</strong> Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus passer ypperlig i rollen de har fått i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Foto: TVNorge
GOD STEMNING: Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus passer ypperlig i rollen de har fått i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Foto: TVNorge Vis mer

De slår i hvert fall Ylvis-brødrene...

Aamodt og Kjus er vant med at ting skal gå raskt. I «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?» går det imidlertid litt for tregt.

Publisert
Sist oppdatert
«SELVESTE» KJETIL ANDRÉ Aamodt og «selveste» Lasse Kjus, har tatt over etter «selveste» Ylvis-brødrene, «selveste» Gunnar Grimstad, kommenterer det hele, mens «selveste» Frithjof Wilborn er erstattet av den som sier «selveste» flest ganger, Henriette Bruusgaard.

Det er «selveste» bakgrunnen for «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?», slik den blir presentert i premieren.

SELV OM DET BLIR LITT vel overtydelig at det er to idrettshelter som er hovedpersonene her, er resten av programmet overraskende morsomt og til tider engasjerende. I motsetning til «Wipeout», der man vet at alt skal gå galt – og gjør det - kommer det mer overraskende når folk går på trynet i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Dermed får man flere «Amerikas morsomste hjemmevideoer»-øyeblikk ut av det.

KONKURRANSENE ER høyst variable fra robotboksing og klatrevegg til gravmaskinkjøring og hinderløype. Men i bunn og grunn blir 11 ulike konkurranser litt vel mye, selv om det heldigvis skifter fort mellom dem.

GODT ER DET OGSÅ
at er lagt inn en del konkurranser som quizer, som seerne kan la seg engasjere av, men helhetsinntrykket dras ned av at det holder på i en og en halv time. Det er rett og slett altfor lenge for et program som dette.

AAMODT OG KJUS HAR
en god tone seg imellom etter uttallige år på reisefot, og er så TV-vante at de skaper en god stemning for TV-seerne med sine morsomme og vittige kommentarer, uten at det blir krampeaktig som det ble med Ylvis-brødrene.

Se «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?» på TVNorge torsdager 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 

LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer