GIFTER SEG LØRDAG: Jenny Skavlan har valgt to forlovere til bryllupet med Thomas «Finger'n» Gullestad. Foto: Andreas Fadum/SE OG HØR
GIFTER SEG LØRDAG: Jenny Skavlan har valgt to forlovere til bryllupet med Thomas «Finger'n» Gullestad. Foto: Andreas Fadum/SE OG HØRVis mer

De skal være Jennys forlovere

Barndomsvenninnen og lillesøsteren får æren av å være forlovere for Jenny Skavlan lørdag.

SEOGHØR.NO: Den 27 år gamle it-jenta, som både er skuespiller, TV-profil og klesdesigner, søkte de nære relasjoner da hun valgte forlovere til sitt eget bryllup.

- Jeg skal ha to forlovere. Den ene er min lillesøster Thea (25). Den andre er min barndomsvenninne Trine Stang Hox. Vi har vært nære venner siden vi møttes i 1. klasse ved Bygdøy skole i Oslo, røpet Jenny da Se og Hør møtte henne i forbindelse med motevisningen til venninnen Pia Tjelta forrige måned.

Jenny Skavlan ble født på Vefsn sykehus i Mosjøen i 1986, der faren Jørgen jobbet som lege og hele familien bodde.

GIFTER SEG LØRDAG: Jenny Skavlan og Thomas «Finger'n» Gullestad sier ja til hverandre lørdag.
GIFTER SEG LØRDAG: Jenny Skavlan og Thomas «Finger'n» Gullestad sier ja til hverandre lørdag. Vis mer

Så ble faren skjærgårdsdoktor i øykommunen Herøy, en stilling han hadde da Thea ble født i 1988. På grunn av farens ryggproblemer flyttet familien på fem tilbake til Oslo ikke lenge etter at Thea var født. Siden har de bodd i hovedstaden.
Thea og Jenny har alltid vært nært knyttet til hverandre, og nå har altså Jenny vist lillesøsteren den ultimate tillit.

Som Se og Hør tidligere har avslørt gifter paret seg på Norsk Design- og Arkitektursenter, i en ombygd industrihall. Etter seremonien forflytter brudefølget seg til nabobygget, Kulturkirken Jakob, der det blir fest.

Melodi Grand Prix-programlederen er travelt opptatt med de siste forberedelsene i disse dager.

– Fire dager igjen, skriver Jenny på Instagram, der hun onsdag la ut bilde av et lyseblått målebånd sammen med blomster, sløyfer og silkebånd i hvitt. Hun avsluttet meldingen med en «emoji», et ikon, av en brud med hvitt slør.

LES OGSÅ: Én uke til bryllup, vi øver på dansen