- De skal være gjester på «The Ellen DeGeneres show»

Ylvis-brødrene er på plass i Los Angeles.

MORO OVER HELE KLODEN: Bård og Vegard Ylvisåker opplever en uvirkelig suksess om dagen. I årevis har de underholdt Norge, og nå kan det se ut som om de erobrer resten av verden.  Foto: FameFlynet Norway
MORO OVER HELE KLODEN: Bård og Vegard Ylvisåker opplever en uvirkelig suksess om dagen. I årevis har de underholdt Norge, og nå kan det se ut som om de erobrer resten av verden. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: I løpet av de siste to ukene har låta «The Fox» til Bård (31) og Vegard Ylvisåker (34) fått massiv oppmerksomhet internasjonalt.

I skrivende stund har videoen blitt vist over 36 millioner ganger på YouTube, den har blitt plassert på den amerikanske Billboard-lista og topper den norske iTunes-lista.

Etter den vanvittige suksessen har guttene blitt kontaktet av flere ulike amerikanske TV-show som vil ha dem som gjester i studio. Talkshow-dronningen Ellen DeGeneres er en av dem som ønsket å intervjue duoen, men Ylvis-brødrene selv har sagt at de foreløpig ikke har tid.

Nå kan det se ut som om Bård og Vegard har forandret mening. Onsdag formiddag landet de nemlig i Los Angeles etter at Bård først hadde tvitret følgende melding:

- På fly. Til LA. Revekostyme. I bagasjen.

VG har vært i kontakt med Melissa Little Padgitt som er talspeson for «The Ellen DeGeneres show», og hun sier følgende til avisa:

– Bård og Vegard Ylvisåker skal være gjester på «The Ellen DeGeneres show» som sendes fredag, 20. september.

VG har også vært i kontakt med Ylvis-brødrene selv, men de kunne ikke bekrefte deltagelsen.

– Alt må klareres av minst 16 mennesker, så vi kan ikke si noen ting, sier guttenes manager Jøren Thue til avisa.

LES OGSÅ: Se hva som skjer når de spiller Ylvis-låta «The Fox»