HELSEPROBLEMER: Heaton måtte i fjor fjerne begge brystene på grunn av stor sjanse for brystkreft. Et lyspunkt er imidlertid datteren Faith Michelle. Foto: All Over Press
HELSEPROBLEMER: Heaton måtte i fjor fjerne begge brystene på grunn av stor sjanse for brystkreft. Et lyspunkt er imidlertid datteren Faith Michelle. Foto: All Over PressVis mer

- De skal stikke ledninger i hjertet mitt

Ett år etter at hun måtte fjerne begge brystene, har popstjernen fått en ny dramatisk melding fra legene...

SEOGHØR.NO: I fjor fikk sangeren Michelle Heaton (33)  fjernet begge brystene, etter at hun fant ut at hun hadde 80 prosent sjanse for å få brystkreft.

Nå må Heaton legge seg under kniven igjen. Den britiske stjernen var tidligere avhengig av slankepiller, som har ført til at hjertet hennes slår ujevnt.

Til Daily Mail forteller Heaton - som i tillegg til å være medlem av popgruppen Liberty X også har gjort suksess som modell - at legene hennes nå vurderer å operere inn en pacemaker på grunn av hjerteproblemene.

- Jeg skal operere meg, og de skal stikke ledninger i hjertet mitt. Det høres ikke så bra ut, og jeg kommer til å være våken. De skal måle hjerterytmen min for å finne ut hvor ujevnheten kommer fra.


Selv ønsker ikke Heaton å leve livet med pacemaker.

- Det kommer an på hvordan resultatene fra testene blir, men jeg kan trenge pacemaker. Det vil jeg ikke ha, men hvis det fikser problemet mitt, så vil jeg selvsagt gjerne ha det, sier hun.

LES OGSÅ: - Bandet masserer brystene mine