- De skal skilles

Amerikansk magasin med sjokkoppslag.

- SKILLES: Det er amerikanske Globe Magazine som slår opp på forsiden at Sarah og Todd Palin skal skilles. Foto: Stella Pictures
- SKILLES: Det er amerikanske Globe Magazine som slår opp på forsiden at Sarah og Todd Palin skal skilles. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det amerikanske magasinet Globe skriver at politikeren Sarah Palin skal skilles fra ektemannen Todd.

Ifølge magasinet skal Palin ha kommet til enighet om en hemmelig skilsmisseavtale med Todd. Nå skal hun flytte til Arizona uten ham, og derfra skal hun satse som presidentkandidat.

Oppslaget skal ha kommet som et stort sjokk i USA. Palin selv har ikke kommentert påstandene.

Samtidig skriver nettstedet ShowbizSpy.com at politikeren er rasende på datteren Bristol. Grunnen er hennes nye forhold til Kyle Massey, som hun møtte under «Dancing With The Stars» i fjor.

Bristol var nylig sammen med rørleggeren Gino Paoletti. Før det hadde hun et vanskelig forhold med eksforloveden Levi Johnson, som hun har sønnen Tripp med.

- Sarah er rasende fordi Bristol hopper fra mann til mann. Hun gjør sitt beste for å forhindre at hennes nye forhold ender med et realityshow, sier en kilde ifølge nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har operert ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer