GLEMMER ALDRI: Andrea Bræin Hovig vil aldri glemme sin forferdelige fødselsopplevelse. Skal hun få flere barn, vil hun gjerne adoptere.  Foto: SCANPIX
GLEMMER ALDRI: Andrea Bræin Hovig vil aldri glemme sin forferdelige fødselsopplevelse. Skal hun få flere barn, vil hun gjerne adoptere. Foto: SCANPIX Vis mer

- De skal ikke ut den veien

Andrea Bræin Hovig vil gjerne ha flere barn, men naturlig fødsel kommer ikke på tale.

SEHER.NO: - Fødselen var et helvete. Jeg gjør det aldri igjen. Jeg har lyst på flere barn, men de skal ikke ut den veien. Enten henter jeg dem, eller - zippzipp - i full narkose.

Skuespilleren Andrea Bræin Hovig (34) storkoser seg som mamma til lille Lucia på fem år. Men en ny naturlig fødsel kommer ikke på tale.

Det er i et lengre portrettintervju med magasinet Mamma at hun deler med leserne hvor forferdelig fødselen var henne.

- Det var helt terror. Jeg, som er så sentimental, var sikker på at jeg kom til å hylgråte da ungen ble lagt på magen min. Øynene mine var knusktørre. Jeg har ikke ETT positivt minne fra fødselen. Jeg vet at noen kvinner føler seg som urkvinner. Jeg hadde ingen kontakt med biologien. Det var naturstridig, monstrøst! At det skulle komme en fire kilos baby ut av kroppen min. Det stemte bare ikke.

Mens Andrea gikk gravid hadde hun på følelsen av at fødsel ikke var noe for henne.

- Det var som en syl ble vridd rundt i underlivet. Hele tiden, forteller Andrea til Mamma.

Andrea Bræin Hovig er ansatt ved Nationaltheatret. Hun er nå offisielt frisk etter å ha vært tidvis sykmeldt de siste tre årene, etter at hun fikk en kulisse i hodet.

Nå er hun aktuell med sin første barnebok "Ville Wilma" som er inspirert av livet sammen med datteren Lucia.

LES OGSÅ: Raser ned i vekt med amming

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.