- De skal gifte seg i Europa

Kilde avslører Brad Pitt og Angelina Jolies bryllupsplaner.

<strong>FLYR TIL FRANKRIKE:</strong> Umiddelbart etter vielsen flyr superparet og familien til Frankrike, der festen skal holdes. Foto: All Over Press
FLYR TIL FRANKRIKE: Umiddelbart etter vielsen flyr superparet og familien til Frankrike, der festen skal holdes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april kom den etterlengtede nyheten om at superstjernene Angelina Jolie (36) og Brad Pitt (48) hadde forlovet seg.

Nå hevdes det at bryllupet skal finne sted i Storbritannia. Det skriver britiske Daily Star.

En kilde hevder til avisen at filmstjernene har planer om å holde et relativt lite bryllup i Windsor, før turen går videre til sørkysten av Frankrike, der feiringen skal avholdes i parets eiendom Chateau Miraval.

- De har alltid hatt planer om å ha den offisielle delen med kun barna og familien tilstede. De har valgt seg ut Windsor, der Charles og Camilla og Elton John og David Furnish giftet seg, sier kilden til avisen.

En av grunnene til at paret velger å gifte seg i Storbritannia er at homofilt ekteskap er lovlig i hele landet. Det samme gjelder ikke for USA, og Brad og Angelina har tidligere uttalt at de ikke kommer til å gifte seg før homofile får de samme rettighetene som heterofile i hjemlandet.

Det skal ennå ikke være satt av noen dato for bryllupet.

- De kommer til å holde en veldig lav profil rundt bryllupet, men de har ikke satt noen dato ennå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Brad og Angelina utsetter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer