PÅ REISEFOT: Ashton Kutcher og Mila Kunis reiste ifølge Life & Style til Iowa forrige helg for å feire jul med familien hans, som de elsker å være sammen med. Her er stjerneparet avbildet på  flyplassen i L.A. i september. Foto: FameFlynet
PÅ REISEFOT: Ashton Kutcher og Mila Kunis reiste ifølge Life & Style til Iowa forrige helg for å feire jul med familien hans, som de elsker å være sammen med. Her er stjerneparet avbildet på flyplassen i L.A. i september. Foto: FameFlynetVis mer

- De skal feire jul med familien hans

Har Ashton Kutcher tenkt å fri til Mila Kunis foran hele slekta?

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Ashoton Kutcher (35) og Mila Kunis (30) skal være mer forelsket enn noensinne, og den siste siden har forlovesesryktene svirret rundt de to turtelduene.

I starten av desember var Hollywood-stjernene gjester i bryllupet til Milas bror Michael i Florida, og forrige helg reiste de to bort sammen igjen.

Ifølge Life & Style ankom nemlig paret Cedar Rapids i Iowa sist lørdag, for å tilbringe juleferien med Ashtons foreldre, tanter, nevøer, nieser og annen slekt.

- De landet der 14. desember og vil bli værende til over jul, akkurat som de gjorde i fjor, avslører en kilde overfor magasinet.

De tidligere «That '70s Show»-motspillerne skal tilbringe julaften hjemme hos Ashtons mor, og første juledag skal feires hjemme hos faren hans.

FAMILIEMANN: Ashton viste at han kom godt overens med barna til ekskona Demi Moore (t.h) da de var sammen. Her avbildet med hennes datter Rumer Willis våren 2010. Foto: Stella Pictures
FAMILIEMANN: Ashton viste at han kom godt overens med barna til ekskona Demi Moore (t.h) da de var sammen. Her avbildet med hennes datter Rumer Willis våren 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De elsker å være sammen med den store familien hans, og de elsker å tilbringe tid med alle barna i ferien, legger innsidekilden til.

De to filmstjernene skal dessuten være veldig klare for selv å få barn. Og etter alt å dømme har «Two And A Half Men»-kjekkasen godt barnetekke.

- Ashton bare digger å være den kule, tullete onkelen. Han setter pris på å komme hjem og være bare en vanlig fyr.

Kan senke skuldrene

Tidligere denne uken var han og Mila på shoppingtur i den lille byen, nærmere bestemt på en Target-butikk - meget mulig for å kjøpe inn de siste julegavene.

- De er alltid så rolige og avslappede når de er her. Du kan se at Ashton elsker å være hjemme og å ha Mila med seg, uttaler en kilde som så dem i butikken til Life & Style.

HVIT BRUD?: Forlovelsesryktene svirrer stadig rundt paret. Allerede på Toronto International Film Festival i september beviste Mila at hun ser nydelig ut i hvitt.  Foto: Stella Pictures
HVIT BRUD?: Forlovelsesryktene svirrer stadig rundt paret. Allerede på Toronto International Film Festival i september beviste Mila at hun ser nydelig ut i hvitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kilder har tidligere hevdet at Ashton Kutcher vil fri til «Black Swan»-stjernen i juleferien, etter at skilsmissen hans fra Demi Moore (51) endelig ble offisiell i slutten av november.

Hvis forlovelsesryktene viser seg å stemme, er det kanskje duket for et frieri foran hele Kutcher-klanen?

LES OGSÅ: Demi Moore selger forlovelsesringen