<strong>LANGVARIG FORHOLD:</strong> Kim Porter og rapstjernen Sean «Diddy» Combs hadde et turbulent forhold fra de møttes i 1994 til de gikk hver til sitt i 2007. Foto: AP Photo/Amy Sancetta, File
LANGVARIG FORHOLD: Kim Porter og rapstjernen Sean «Diddy» Combs hadde et turbulent forhold fra de møttes i 1994 til de gikk hver til sitt i 2007. Foto: AP Photo/Amy Sancetta, File Vis mer

Ekskjæresten døde:

- De siste tre dagene har jeg prøvd å våkne opp fra dette marerittet

«Diddy» hyller sin avdøde ekskjæreste.

Publisert

Den amerikanske skuespilleren og modellen Kim Porter (47), som kanskje var aller mest kjent for sitt turbulente forhold med rapperen Sean «Diddy» Combs (49), døde torsdag.

Søndag kom rapperen selv med en rørende hyllest til ekskjæresten på Twitter og Instagram.

- De siste tre dagene har jeg prøvd å våkne opp fra dette marerittet. Men det har jeg ikke klart. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg, baby. Jeg savner deg så mye. I dag skal jeg hylle deg. Jeg skal prøve å finne ord for å forklare vår uforklarlige forhold, skriver Combs.

Tre barn

Innlegget inneholder også en video av ham selv sammen med Porter hvor de poserer sammen under en fotoseanse for Essence Magazine. Som modell prydet Porter forsiden av både Runway og Essence. Hun var også skuespiller i serier som «Law & Order» og «Wicked Wicked Games».

Saken fortsetter nedenfor.

Porter og Combs møttes i 1994 og var sammen av og på fram til de gikk fra hverandre i 2007. De fikk tvillingjentene D´Lia Star og Jessie James i 2006 og sønnen Christian Casey i 1998. Porter hadde også sønnen Quincy fra et tidligere forhold.

- Mer enn sjelevenner

- Vi var mer enn bestevenner. Vi var mer enn sjelevenner, skriver Combs på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SØRGELIG:</strong> Kim Porter ble funnet død forrige uke. Her er hun og familien fotografert i 2008. Hun og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen - blant annet tvillingjentene som her sitter på rapperens fang. Foto: NTB scanpix
SØRGELIG: Kim Porter ble funnet død forrige uke. Her er hun og familien fotografert i 2008. Hun og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen - blant annet tvillingjentene som her sitter på rapperens fang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Porter ble, ifølge TMZ funnet livløs i sitt eget hjem torsdag. Politikilder forteller til nettstedet at de mottok en telefonsamtale fra Kims hjem der det ble fortalt om hjertestans. Hun skal angivelig ha lagt seg tidlig onsdag kveld fordi hun ikke følte seg bra, og da familien prøvde å vekke henne torsdag, var hun død.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - De viste ingen følelser foran Kourtney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer