Ulrikke Brandstorp:

- De siste månedene har vært litt rare

Røper helseutfordringer.

TILBAKE: Ulrikke Brandstorp er endelig tilbake på scenen som Sophie i musikalen «Mamma Mia», nå røper sangerinnen bakgrunnen for at hun har vært borte en stund. Foto: Espen Solli
TILBAKE: Ulrikke Brandstorp er endelig tilbake på scenen som Sophie i musikalen «Mamma Mia», nå røper sangerinnen bakgrunnen for at hun har vært borte en stund. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Mandag denne uken avslørte Ulrikke Brandstorp (26) at kjæresten Oskar Nordberg (28) har fridd - og at hun sa ja. Dermed blir det bryllup på den sprudlende sangfuglen fra Sarpsborg.

Brandstorp, som tidligere har vunnet både «Melodi Grand Prix» og «Maskorama», har den siste tiden vært aktuell i musikalen «Mamma Mia», men i sosiale medier røper 26-åringen helseutfordringer.

«Blir så lei meg»

Brandstorp spiller hovedrollen Sophie i musikalen, men har dessverre vært forhindret fra å opptre som følge av at hun har slitt med sykdom etter at hun fikk covid for et par måneder siden.

«De siste månedene har vært litt rare. Jeg har slitt veldig med sykdom etter at jeg hadde covid, og jeg har dessverre ikke fått spilt alle forestillingene av Mamma Mia, da stemmen rett og slett har forsvunnet flere ganger», skrev 26-åringen på Instagram forrige uke.

AVSLØRT: Flere i familien til Ulrikke Brandstorp skjønte at det var hun som var trollet etter første episode av «Maskorma» sesong 1. Vis mer

Brandstorp la også til at det har vært skikkelig kjipt.

«Jeg elsker denne forestillingen, og jeg blir så lei meg når jeg ikke får spilt. Vet at mange har reist langt og blir skuffet når jeg ikke spiller», skrev hun videre til fans og følgere på Instagram.

Tilbake igjen

Samtidig kunne artisten fortelle at hun er på bedringens vei.

«Nå begynner jeg heldigvis å få litt kontroll på kroppen igjen, og det føles så godt. Magisk å få dele scenen igjen med disse to her i kveld», skrev hun videre.

26-åringen delte også et par innlegg i historiefunksjonen på Instagram, om musikal-comebacket, disse ble lagt ut torsdag - da meldte hun at hun endelig var på plass på teatret igjen.

VANT: Ulrikke Brandstorp ble vinneren av «Maskorama», og her avslører hun hvordan hun forsøkte å lure fansen til å tro at det ikke var hun som gjemte seg bak trollet. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Må prøve meg frem

Brandstorp smilte stort på bildene og jublet tilsynelatende for å være tilbake. Artisten skrev samtidig at hun fortsatt må ta litt hensyn.

«Tror og håper at jeg har begynt å få litt kontroll på kroppen igjen, så nå må jeg bare prøve meg litt frem, sånn at jeg ikke pusher kroppen for mye», skrev Brandstorp.

Se og Hør har vært i kontakt med Brandstorps manager, Christoffer Gunnestad, som uttaler at de ikke har noen ytterligere kommentarer til saken.

LES OGSÅ: Skapte full forvirring under ferietur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer