Stian Blipp og Jamina Iversen fikk en datter:

- De siste dagene har vært en nydelig liten boble

Fem dager er gått siden fødsel. I dag er Stian Blipp tilbake på jobb.

STOLTE FORELDRE: I en knapp uke har ekteparet Jamina Iversen og Stian Blipp fått kjenne på det å være foreldre. Nå har de delt det første bilde av sin nyfødte datter. Foto: Tore Skaar
STOLTE FORELDRE: I en knapp uke har ekteparet Jamina Iversen og Stian Blipp fått kjenne på det å være foreldre. Nå har de delt det første bilde av sin nyfødte datter. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For bare noen dager siden kunne «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) og kona Jamina Iversen (30) glede seg over å bli foreldre for første gang - til en liten datter.

Det kunne den stolte faren dele på Instagram den 24. november, sammen med et nydelig bilde av ham og datteren.

Nå har også den nybakte moren delt et første bilde av den lille jenta på sosiale medier.

- Tenk at en så perfekt pudding finnes, skriver den stolte mora til bildet.

I en tekstmelding til Se og Hør forteller Stian Blipp at de siste dagene har gått over all forventning.

- De siste dagene har vært en nydelig liten boble for oss tre. All spenning rundt det å bli foreldre har blitt til ro og varme da vi ser at vi pokker meg har litt dreisen på dette. Det har strømmet inn familie fra fjern og nær, for å se det lille vidunderet. Vi kjenner at julen i år blir helt spesiell, skriver han.

Hva parets datter skal hete er foreløpig ukjent.

Viktig år

At Stian og Jamina nå er blitt foreldre er bare et av flere høydepunkter i år.

19. mai, samme dag som prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i Windsor, ga også Stian og Jamina hverandre sitt «ja».

Og som rette ektefolk, bare to dager etter det storslagne bryllupet, valgte paret å avslørte at de ventet sitt første barn.

Den store nyheten delte de begge i hvert sitt innlegg på Instagram.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen ... på flere måter. Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skrev Jamina til et bryllupsbilde hvor hennes ferske ektemann former et hjerte foran magen hennes.

Stian Blipp brukte det samme bildet, og skrev blant annet: «Gleder meg som en hund til å bli daddy».

«Senkveld»-utfordringer

Stian tok som kjent over som programleder for «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (28) i høst, og leder derfor programmet sammen med henne ukentlig. Det var dermed knyttet en viss spenning til hva som ville skje om datteren meldte sin ankomst under innspilling.

TV 2 og Stian hadde imidlertid planen klar.

POPULÆR DUO: Helene Olafsen og Stian Blipp ledet sin første «Senkveld»-sesong sammen i høst. Foto: TV 2
POPULÆR DUO: Helene Olafsen og Stian Blipp ledet sin første «Senkveld»-sesong sammen i høst. Foto: TV 2 Vis mer

- Telefonen er påslått hele tiden. Akkurat når jeg er på sending ligger den ute på regirommet. Alle har fått streng beskjed at hvis det står «Kjæærstn» på skjermen, så må de komme løpende inn i studio, og da kommer jeg bare til å løpe av gårde, skrev Stian Blipp i en mail til Se og Hør noen uker før fødselen.

Heldigvis ble det ingen fødsel midt under sending, noe som betød at Helene Olafsen slapp å styre «Senkveld»-skuta alene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STIAN BLIPP OG JAMINA: Stjerneparet på «Tre elefanter i rommet»-premiere i Latter i februar - rundt tre måneder før Jaminas graviditet ble offentlig kjent. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
STIAN BLIPP OG JAMINA: Stjerneparet på «Tre elefanter i rommet»-premiere i Latter i februar - rundt tre måneder før Jaminas graviditet ble offentlig kjent. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Tilbake på jobb

Utfordringene som følger med det å både være nybakt pappa og lede et av Norges mest populære TV-program, stoppet imidlertid ikke så fort den lille var kommet til verden.

BLID: -Stian var litt mer nervøs enn vanlig, sier Jamina Iversen rett etter mannens første «Senkveld»-sending. Video: Ruben Pedersen og Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Med familieforøkelse følger også fødselspermisjon, der nybakte fedre gjerne holder seg borte fra arbeidsplassen gjennom barnets første uker.

Dette gjelder også for Blipp, og det var derfor knyttet spenning rundt hvorvidt han kom til å dukke opp på ukas «Senkveld» - en knapp uke etter fødselen. Da Se og Hør var i kontakt med TV 2 mandag, kunne pressekontakt for «Senkveld», Unn Grethe Berge, fortelle at status for ukens «Senkveld» var noe uavklart.

Torsdag kunne hun endelig bekrefte overfor Se og Hør at Stian blir å se på TV-skjermen fredag kveld.

- Stian Blipp kommer på ukens «Senkveld», som spilles inn som vanlig torsdag kveld. Stian gleder seg, men han drar rett hjem igjen til babyen så fort sendingen er ferdig, forteller Berge.

Til Se og Hør skriver Blipp i en tekstmelding at innspillingen vil bli utfordrende.

- Det blir spennende å kjøre en sending med to timer forberedelser og tre timer søvn, men jeg har heldigvis en helt rå redaksjon og en makker som hadde klart seg helt fint uten meg. I dag er jeg med på kjøtt og flesk, som de sier, skriver han.

Hva som skjer i «Senkveld»-studio når Stian etter hvert skal ut i pappapermisjon, gjenstår å se.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Vi går for at Stian har hjemmekontor og kommer i studio under innspillingene av «Senkveld» etter fødselen, slik at programmet ikke trenger vikar. Så får vi se hva Stian selv ønsker og hvordan vi løser det når pappapermisjonen kommer, uttalte Unn Grethe Berge til Se og Hør tidligere denne uken.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Åpen om svangerskapet

Det er selvfølgelig ikke bare Stian Blipp som har kjent på nye utfordringer og erfaringer rundt det å skulle bli forelder.

Gjennom podkasten «Baby Boom», som Jamina Iversen har sammen med programleder Samantha Skogrand (29), har den nybakte mora delt åpenhjertig om svangerskapet og det å skulle bli mamma.

Hun har blant annet avslørt hvordan hun og Stian egentlig tok det da de fant ut av at de ventet barn, og hun har delt egne erfaringer omkring det å være gravid.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp gifter seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

I midten av november kom 30-åringen blant annet med en avsløring om at hun i starten av svangerskapet ikke klarte å glede seg over gravidkroppen.

- Jeg følte at alt skjedde så fort. Jeg fikk fort stor mage, og så hadde ikke hodet helt rukket å skjønne det. Jeg kunne stå opp om morgenen og føle meg som gode, gamle Jamina, men da jeg så meg i speilet kunne jeg tenke «hva har skjedd?». I starten var det veldig tungt, fortalte hun.

Jamina fortalte at hun kunne se på andre venninner som var gravide og tenke at de var utrolig flotte. Likevel klarte hun ikke se seg selv på samme måte. Hun forteller også at hun skammet seg over å tenke slike tanker.

Se dette innlegget på Instagram

Ikke like lett på tå lengre 🤪

Et innlegg delt av JAMINA IVERSEN (@jamiiina)

LES OGSÅ: Vil ikke legge press på sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer