- De siste 10 sekundene er ganske vonde

Direktesendingene krever mye av Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget med de to programlederne 5 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken! 


SEOGHØR.NO: «Skal vi danse» er ikke bare nervepirrende for kjendisene som deltar. Hver uke må Carsten Skjelbreid (40) og Katrine Moholt (39) ha is i magen når de leder direktesendingen.    

- Det er som å hoppe i fallskjerm og håpe at man lander trygt på bena. Men å kjøre live er også det morsomste med å være programleder. Hvis du roter deg bort, må du faktisk hente deg inn igjen. I verste fall får vi ta en dans, spøker Moholt til Seoghør.no i pausen under lørdagens sending. 

Carsten har mange års erfaring som sportsanker i TV2, og innrømmer at han fortsatt blir nervøs før kameraene skrues på.  

- De siste 10 sekunder før du går ned trappen her er ganske vonde. Det er mye å huske på. Alt kan gå galt, men det er jo også det som er morsomt, sier han. 

Ingen av de to har hatt noen virkelig store blemmer, men Carsten husker mange pinlige øyeblikk han helst skulle vært foruten. 

- Jeg har bannet på TV. Jeg synes det var pinlig å synge på «Allsang på grensen». 

11 kjendiser begynte i «Skal vi danse», og nå som det bare er fem igjen merker TV-kollegaene at konkurransen virkelig begynner å tilspisse seg. 

- Folk er mer og mer spente for hver uke som går, og det er veldig vanskelig å se hvem som kommer til å vinne, forteller Moholt. 

De vil ikke røpe hvem som er deres favoritter.  

- Det er som å velge mellom barna sine, hvem man er mest glad i. Det forandrer seg fra uke til uke. Vi er glade for at vi ikke er med i år.

Se innslaget med de to programlederne 5 minutter ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hadde kjæreste da han møtte Sara  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer