- De sier du har et tomt hode...

Aftenbladet-journalist "gjorde alt for å lage dårlig stemning".

TOMHODET?: Perry ble opprørt over Aftenbladet-journalistens spørsmål. Foto: Stella Pictures
TOMHODET?: Perry ble opprørt over Aftenbladet-journalistens spørsmål. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katy Perry (24) er har kommet i pressens søkelys etter flere merkelige uttalelser den siste tiden. Under en pressekonferanse i Liverpool, truet hun en dansk journalist med sin to meter høye kjæreste, da reporteren ba om et kyss. Og ved den samme pressekonferansen, fikk en journalist fra norske Aftenbladet smake Perrys vrede.«Enkelte kritiserer musikken din for å være tom, og til og med deg for å ha et tomt hode, hva sier du til slik kritikk?» var spørsmålet den norske journalisten stilte, ifølge danske Ekstra Bladet. Ifølge danske Ekstra Bladet "gjorde den norske journalisten alt for å ødelegge den gode stemningen".«Det var et hjernedødt spørsmål. Noen har det tilsynelatende gøy med min musikk, ellers ville jeg ikke "fucking" være her, svarte en svært irritert Katy» i henhold til den danske tabloiden.Også Kjendis.no skriver av Katy Perry ble svært opprørt over spørsmålet. Aftenbladet.no og journalisten selv derimot, fremstiller Perrys respons som nokså mye mer godmodig: «– Høres ut som et tomt spørsmål! Jeg synes det er litt tomato-tomatoe. Noen folk synes åpenbart at musikken min er morsom. Ellers ville jeg for f... ikke vært her, sier hun lurt.» heter det i Aftenbladets versjon. Tross de onsdagens småklinsj med den norske journalisten, mener sangstjernen at hun har et godt forhold til journalister og fotografer. - Men paparazziene fanger meg vel en dag med cottage cheese rennende ned låret, sier hun. Det har ikke lyktes Seher å komme i kontakt med den norske reporteren for en kommentar til saken.Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] LES OGSÅ: Katy ville ikke kysse

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer