- De sier det er dårlig gjort mot datteren min

«Jakten»-frieren Eirin Lohne får kritikk fordi hun deltar i TV 2-programmet...

FÅR TYN: - Jeg vet jo at jeg passer datteren min uansett. Det er ikke noe problem for meg, de som sier det er folk jeg vet hvem er, men som ikke kjenner meg, sier Eirin Lohne, som i «Jakten på kjærligheten» jakter hjertet til TV-bonden Roar Husetuft. Foto: TV 2
FÅR TYN: - Jeg vet jo at jeg passer datteren min uansett. Det er ikke noe problem for meg, de som sier det er folk jeg vet hvem er, men som ikke kjenner meg, sier Eirin Lohne, som i «Jakten på kjærligheten» jakter hjertet til TV-bonden Roar Husetuft. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eirin Lohne (21) er, i likhet med Sara Mari Gaup (30), én av to gjenværende friere på gården til Roar Husetuft (31) i «Jakten på kjærligheten». Men den nye hverdagen - på TV-skjermen - fører ikke bare med seg positive opplevelser for jenta fra Flekkefjord.

Fredag kunne Se og Hør Weekend avsløre at Eirin ble singel da hun var gravid i 9. måned med sin datter Celina (2). Det faktumet at hun har en datter har også skapt problemer for henne i «Jakten på kjærligheten».

- Det er noen på min egen alder som sier at det er dårlig gjort mot datteren min å være med i «Jakten på kjærligheten». Jeg vet ikke hvorfor de sier det, kanskje er de bare misunnelige, sier Eirin, som ikke tar seg nær av «kritikken», til Seher.no.

- Det er jo mange som er med i «Jakten» og som har barn. Og jeg vet jo at jeg passer datteren min uansett. Det er ikke noe problem for meg, de som sier det er folk jeg vet hvem er, men som ikke kjenner meg. Venninnene mine - de som faktisk kjenner meg - vet at jeg passer på Celina, forteller 21-åringen.

Grunnen til at «Jakten»-frieren og datterens pappa valgte å gjøre det slutt selv om Eirin var ni måneder på vei, er enkel. For ifølge Flekkefjord-jenta lå det ingen bitterhet bak bruddet.

- Han kjører lastebil hele uka. Jeg så ham nærmest aldri, og da er det på en måte det samme om vi er kjærester eller ikke. Når han er hjemme, da har han Celina. Det ligger ingen problemer i det. Vi har et bra vennskap og var enige om avgjørelsen. Det var ingen av oss som ble «dumpet», forteller Eirin, som ikke synes det var problematisk å være alenemamma «fra første sekund».

- Nei, jeg synes det gikk veldig fint altså. Jeg har fått god støtte av barnefaren og ikke minst av foreldrene mine og hans.

- Vil du ha flere barn etter hvert?


- Ja, det vil jeg. Men først må jeg finne meg en ordentlig mann da. En mann som ikke driver med langtransport, sier «Jakten»-frieren lattermildt til Seher.no.

Om den mannen blir Roar Husetuft, det ser du i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var liekgyldig til om han valgte meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer