- De ser ut som tvillinger

Reese Witherspoons tenåringsdatter er som snytt ut av nesen på sin flotte mor.

TVILLINGER: Daily Mail syntes Reese Witherspoon og datteren Ava (t.h) lignet mest på tvillinger da de ble fotografert i Beverly Hills onsdag. Skuespillerens eldste sønn Deacon tuslet bakerst.  Foto: All Over Press
TVILLINGER: Daily Mail syntes Reese Witherspoon og datteren Ava (t.h) lignet mest på tvillinger da de ble fotografert i Beverly Hills onsdag. Skuespillerens eldste sønn Deacon tuslet bakerst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er nok mange som skulle ønske de så ut som den flotte «This Means War»-stjernen Reese Witherspoon (36). Men blondinens tenåringsdatter Ava (13) trenger ikke å tenke på slikt.

Hun er nemlig blitt utrolig lik «Vann til elefantene»-skjønnheten de siste årene, og da mor og datter spaserte i Beverly Hills denne uken var det ikke helt enkelt å skille de to fra hverandre.

- Reese Witherspoon så faktisk ut til å være datterens søster da de var på tur i Los Angeles onsdag. De så mer ut som tvillinger enn som mor og datter, skriver Daily Mail om de ferske bildene av stjernefamilien.

Likheten mellom Reese og Ava ble nok forsterket av at begge var iført sorte strikkegensere, mørke bukser og store solbriller - samt noe mutte ansiktsuttrykk. Med på turen var dessuten sønnen Deacon (9), mens Tennessee James (3 mnd) ikke var å se.

«Walk The Line»-skuespilleren har Ava og Deacon med eksmannen Ryan Phillippe (38), mens minstemann Tennessee kom til verden cirka halvannet år etter bryllupet med hennes nåværende ektemann Jim Toth (41).

LES OGSÅ:  - Kjære, hva foregår her?


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer