- De ser ut som tvillinger

Det er kanskje ikke så vanskelig å se hvilken Hollywood-stjerne 14-åringen slekter på?

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reese Witherspoon (38) og Ryan Phillippe (39) var blant Hollywoods heteste par da de var gift fra 1999 til 2007, og de fikk barna Ava Elizabeth (14) og Deacon Reese (10) sammen.

Nå, få måneder før Ava fyller 15 år, er det tydeligere enn noensinne hvor mye hun slekter på sine berømte foreldre.

Allerede for tre år siden var likheten med moren slående, men som tenåring har Ava begynt å vokse fra «Devil's Knot»-stjernen, og da Reese og barna var på tur sammen i helgen så hun og datteren mest ut som tvillinger, mener Daily Mail.

KJEKK FAR: Både Ava og Deacon ligner også mye på sin berømte far, «Damages»-stjernen Ryan Phillippe. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
KJEKK FAR: Både Ava og Deacon ligner også mye på sin berømte far, «Damages»-stjernen Ryan Phillippe. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Den sporty trioen var på fottur sammen i Pacific Palisades i L.A., og Avas blonde hår og pene fjes - som også har tydelige trekk fra pappa Ryan, var lett å få øye på.

14-åringen var nemlig barhodet og lot seg fotografere uten solbriller, det samme gjorde lillebror Deacon.

Reese Witherspoon, som har vært gift med Jim Toth siden 2011, klarte ikke å skjule det karakteristiske ansiktet bak solbrillene og cap'en sin.

Trebarnsmoren, som fødte sønnen Tennessee (21 mnd.) i 2012, er ifølge Daily Mail på jakt etter en ny eiendom til familien i Pacific Palisades-området.

Avisen spekulerer i om ikke helgens fottur også ble brukt til å se på tomter - ikke bare til å nyte friluftslivet. Da var det kanskje forståelig at hun viet mobiltelefonen like mye oppmerksomhet som de flotte barna sine?

UNG SKJØNNHET: Ava Elizabeth Phillippe ligner mye på begge sine vakre foreldre. Foto: Stella Pictures
UNG SKJØNNHET: Ava Elizabeth Phillippe ligner mye på begge sine vakre foreldre. Foto: Stella Pictures Vis mer

MEST LIK MOR ELLER FAR?: Det kan bli spennende å se om snart to år gamle Tennesse, som Reese har med Jim Toth, kommer til å ligne like mye på moren sin som Ava og Deacon gjør.  Foto: Stella Pictures
MEST LIK MOR ELLER FAR?: Det kan bli spennende å se om snart to år gamle Tennesse, som Reese har med Jim Toth, kommer til å ligne like mye på moren sin som Ava og Deacon gjør. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - De trodde jeg var en luksusprostituert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer