<strong>FUSKER TIL I UNDERTØYSREKLAME:</strong> Den israelske modellen Bar Refaeli poserer med fuskepels i sin nye reklame for det israelske undertøysmerket Bonita de Mas. Foto: Stella Pictures
FUSKER TIL I UNDERTØYSREKLAME: Den israelske modellen Bar Refaeli poserer med fuskepels i sin nye reklame for det israelske undertøysmerket Bonita de Mas. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De ser helt ekte ut

Leonardo Di Caprios kaster seg på fake-bølgen.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Bar Refaelis nye reklamekampanje nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Kampen for dyrs rettigheter og mot bruk av pels har lenge vært et hett tema i internasjonal motebransje, og nå kaster også den israelske supermodellen Bar Refaeli (25) seg inn på dyrenes side.

I sin nye reklamekampanje for det israelske undertøysmerket Bonita de Mas velger Refaeli - også kjent som kjæresten til «Inception»-stjernen Leonardo Di Caprio (36) - å posere i en kunstig fuskpels på bildene, som nå går verden rundt.

- Dette ser ut som en fuskpels eller eventuelt saueskinnspels, som ikke er kontroversielt.

- Kvaliteten på de nye fuskpelsene er blitt så god at det er vanskelig å se forskjell, de ser helt ekte ut. Det er lettere å være moteriktig med god samvittighet, sier motejournalist i KK.no, Kjersti Skar Staarvik til Seher.no.

Tidligere har kjente kvinner som skuespilleren Eva Mendes, Baywatch-stjernen Pamela Anderson og «Våre verste år»-skuespilleren Christina Applegate kastet klærne for den amerikanske dyrevernorganisasjonen PETA under mottoet «jeg vil heller gå naken enn med pels».

Leder i den norske dyrevernorganisasjonen NOAH, Siri Martinsen, tror kjendiskvinnenes valg av fuskpels påvirker folk flest.

- Stadig færre velger å bruke ekte pels. Flere butikker har også pels free policy. Vi ser også at designere som Chanel bruker fuskepels i sine kolleksjoner.

Men siden mange ser ut som ekte pels, er det viktig at de opplyser om at det er kunstige, for at det skal ha noen effekt, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bundy-datter naken for PETA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer