Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- De ser etter hus sammen

Nå skal Khloé Kardashian ønske å kjøpe et nytt hjem med Tristan Thompson.

HJEM: Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal ha gitt forholdet en ny sjanse, og nå er de visstnok på boligjakt. Foto: NTB Scanpix
HJEM: Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal ha gitt forholdet en ny sjanse, og nå er de visstnok på boligjakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidlig i juli måned verserte det rykter om at realitystjernen Khloé Kardashian (36) skal ha tatt ekskjæresten Tristan Thompson (29) tilbake.

Noen uker før fylte «Keeping Up with the Kardashians»-profilen 36 år, og arrangerte dermed en overdådig bursdagsfest i ekte Kardashian-stil. På gjestelista sto ingen ringere enn Thompson.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kilder tett på duoen hevdet overfor People at det skulle ha oppstått søt musikk mellom de tidligere turtelduene. Forholdet deres tok slutt etter den såkalte utroskapsskandalen med Jordyn Woods (22) i 2019 - som for øvrig kom i kjølvannet av utroskap også året før. Sammen har de datteren True (2).

- Tristan jobber hardt for å levere, og har vært en fantastisk pappa for True, sa kilden.

View this post on Instagram

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

En annen kilde uttalte at eksparet oppførte seg som om de var sammen under ovennevnte bursdagsfest. Det skal derimot ha vært etter festen at de to ble enige om å gi forholdet en ny sjanse.

I etterkant tok hovedpersonen imidlertid bladet fra munnen. Det gjorde hun gjennom en rekke tweets på sin Twitter-konto.

36-åringen skrev blant annet at hun var «forvirret».

«Vent, hva? Lol», skrev hun i første tweet, før hun raskt fulgte opp med en til:

«Jeg har akkurat koblet meg på internett, og til og med jeg er forvirret».

I en tredje tweet skrev «Keeping Up with the Kardashians»-profilen dette, noe som kan være en henvisning til romanseryktene:

«Det er min daglige tanker om 2020. Men helt ærlig. Wtf, folk bare snakker».

Litt over én måned senere har verken Kardashian eller Thompson bekreftet eller avkreftet ryktene offentlig.

Men noe skal altså være på ferde mellom de to, skal man tro tabloidpressen.

- På jakt etter nytt hus

Ifølge Us Weekly skal duoen være på jakt etter et nytt hjem sammen, etter å ha gitt forholdet nok en sjanse.

En kilde forteller til magasinet at paret er på utkikk etter et hus i Hidden Hills eller i Calabasas i California.

- Tristan vil bevise for Khloé at han har forandret seg, og vil gjøre det permanent med et familiehjem, hevder kilden overfor Us Weekly.

HUSJAKT: Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal angivelig være sammen igjen, og skal være på jakt etter et nytt hjem sammen. Her er paret avbildet i Los Angeles i 2019. Foto: NTB Scanpix
HUSJAKT: Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal angivelig være sammen igjen, og skal være på jakt etter et nytt hjem sammen. Her er paret avbildet i Los Angeles i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller en annen kilde at realityprofilen er håpefull for forholdet.

- Khloé håper at Tristan har forandret seg for godt og vil fortsette å vokse, og være den supre og lojale partneren som han har vært gjennom tiden deres under karantenen i «lockdown».

Utroskapsskandale

De som har fulgt med på realityserien «Keeping Up with the Kardashians», vet at forholdet mellom Thompson og Kardashian var turbulent, og preget av blant annet utroskap og ville rykter.

Det endte på ingen måte godt, men realitystjernen har uttalt at hun prøver å tilbringe tid med 29-åringen grunnet datteren de har sammen.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Realitystjernen har flere ganger vært åpen om bruddet og Thompsons utroskap.

View this post on Instagram

🤍Cheeessseeeeeeee 🤍

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Basketballspilleren hadde altså vært i hete omfavnelser med Kylie Jenners (23) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22). Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet, som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Khloé Kardashian har imidlertid vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde eksen unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot Tristan måtte være.

UTRO: Det ble slutt mellom stjerneparet da Thompson var utro. Nå skal de imidlertid ha funnet tilbake til hverandre. Her er de avbildet i Los Angeles i 2018. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Det ble slutt mellom stjerneparet da Thompson var utro. Nå skal de imidlertid ha funnet tilbake til hverandre. Her er de avbildet i Los Angeles i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sa hun i en podkast i fjor, som ble gjengitt av Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: - Derfor trekker jeg meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer