VAKKER: Scarlett Johansson er mange menns drøm. Har også Justin Timberlake falt pladask? Foto: All Over Press
VAKKER: Scarlett Johansson er mange menns drøm. Har også Justin Timberlake falt pladask? Foto: All Over PressVis mer

- De så veldig intime ut

Justin Timberlake skal ha funnet tonen med vakre Scarlett Johansson.

SEHER.NO: Forrige uke ble det hevdet at det er slutt mellom Justin Timberlake (25) og hans skuespillerkjæreste Cameron Diaz (34). Nå kommer ryktene om at Sexyback-stjernen allerede har funnet seg en ny dame, og ifølge Contactmusic er hun slett ingen hvem som helst...


Justin skal nå ha falt for den sexy "Match Point"-skuespillerinnen Scarlett Johansson (22), som han ble kjent med under innspillingen av sin nye musikkvideo "What Goes Around", hvor Scarlett er med.


Den tidligere N'Sync-frontfiguren ble observert i intim passiar med henne under premieren av hans nye film, Alpha Dog.


- Det var andre mennesker som prøvde å snakke med Justin, men han viet sin fulle oppmerksomhet til henne i over en time. Det så veldig intime ut, sier en kilde til News of the World.


- Men han prøver fortsatt å få det til å virke nedtonet, for han forlot senere stedet ut bakveien sammen med sin mor Lynn.


Scarlett er for tiden aktuell med filmen "The Black Dahlia". Der spiller hun mot kjekkasen Josh Hartnett, som skal ha vært hennes kjæreste siden innspillingen, men paret har den siste tiden vært gjennom en tøff periode.


Ironisk nok hevdes det at rollen Scarlett spiller i Justins musikkvideo er basert på Justins ekskjæreste Britney Spears. Dette kan bli en interessant affære...