FORELSKET: - Han var en gentleman, og åpnet til og med bildøren for henne, sier en kilde om Pink og Carey Harts romantiske helg. Foto: All Over Press
FORELSKET: - Han var en gentleman, og åpnet til og med bildøren for henne, sier en kilde om Pink og Carey Harts romantiske helg. Foto: All Over PressVis mer

- De så veldig forelsket ut

Ekteparet nøt en superromantisk gjenforeningshelg sammen.

SEHER.NO: Forrige uke innrømmet sangeren Pink (29) i et intervju hos talkshow-verten Ellen DeGeneres at hun er tilbake igjen med ektemannen, motocross-kjøreren Carey Hart. De to giftet seg på Costa Rica i januar 2006, men gikk hver til sitt to år senere.

Bare dager etterpå ble Pink og Hart gjentatte ganger opservert sammen i det som har vært en svært romantisk helg for det "nyforelskede" ekteparet. Heldigvis gjorde de aldri papirarbeidet som kreves i en skilsmisse, som Pink selv fortalte hos DeGeneres.

Lørdag var paret ute og spiste lunsj sammen på "Stanley's" i Sherman Oaks i Los Angeles.

- De så veldig forelsket ut og glade for å være tilbake hos hverandre igjen. Måten Carey behandlet henne var så sjarmerende. Han var en gentleman, og åpnet til og med bildøren for henne, sier en kilde, som hevder at lunsjen varte i omtrent en time, til People.

Gifteringene hadde de derimot ikke på seg - men Pink forlot restauranten med armene godt plantet rundt mannen. Søndag ble de nok en gang observert sammen, denne gangen på Mel's Diner - også det i Sherman Oaks.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
100% fabrikkerte løgner