- De så veldig forelsket ut, og er garantert et par

Katy Perry og Orlando Bloom dyrket den gryende forelskelsen på Grammy-fest.

FANT TONEN: Under Golden Globe Awards 10. januar plukket mange opp den gode kjemien Orlando Bloom og Katy Perry hadde mellom seg. I tiden etterpå har paret blitt sett sammen oftere og oftere. Foto: Splash News
FANT TONEN: Under Golden Globe Awards 10. januar plukket mange opp den gode kjemien Orlando Bloom og Katy Perry hadde mellom seg. I tiden etterpå har paret blitt sett sammen oftere og oftere. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned begynte kjærlighetsryktene mellom Katy Perry (31) og Orlando Bloom (39) å svirre for fullt etter at de ble sett i het flørt under Golden Globe Awards.

Det var på prisutdelingens etterfest at paret skal ha funnet tonen og flere bilder av duoen har i etterkant florert i amerikanske medier.

Men Hollywood-stjernene ser ikke ut til å ha blitt skremt til å holde en lavere profil av den grunn - snarere tvert i mot.

Lørdag var det stor Grammy-fest i Los Angeles, som en oppvarming før selve prisutdelingen gikk av stabelen natt til mandag, og her skal Perry og Bloom ikke ha gjort noe for å skjule følelsene sine for hverandre.

- De kysset, danset og holdt hender hele kvelden, forteller et øyenvitne til UsWeekly.com.

Se video fra årets Grammy-utdeling:

Varme følelser

Festen fant sted på den eksklusive restauranten og klubben Cicada i filmbyen, og turtelduene holdt det gående ut i de sene nattetimer.

- De så veldig forelsket ut og er garantert et par, fortsetter kilden til nettstedet.

Dagen før Grammy-festen ble de to også obeservert ute på byen.

Da forlot de nemlig Wiltern Theatre sammen etter å ha kost seg på konsert hvor Adele stod på scenen.

De to superstjernene har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KONA: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013.  Foto: NTB Scanpix
EKS-KONA: Miranda Kerr og Orlando Bloom var et av Hollywoods mest populære kjendispar før de gikk fra hverandre i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail har Orlando allerede introdusert popstjernen for sønnen Flynn (5), som han har fra ekteskapet med supermodellen Miranda Kerr (32).

For to uker siden skal trekløveret ha dratt sammen i en bursdagsfest og tilbragt hele dagen sammen.

- De lo, spilte musikk og lekte med Flynn. De var på festen i flere timer, og Katy virket komfortabel rundt femåringen. Hun var virkelig glad for å få være med Orlando hele dagen, sa en kilde til nettstedet.

Ble dumpet via SMS

Det var i oktober 2013 at det ble kjent at «Ringenes Herre»-skuespilleren og Kerr gikk hver til sitt etter tre år som ektepar.

Etter bruddet har eksene beholdt et godt vennskap.

- Vi er glade i hverandre og bryr oss fremdeles svært mye om hverandre. Vi vil bare at begge skal være lykkelige og vi gjør alt for å opprettholde et nært forhold, har Kerr tidligere uttalt til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Katy Perry og moromannen Russell Brand var kun gift i 14 måneder før han brått dumpet henne.  Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Katy Perry og moromannen Russell Brand var kun gift i 14 måneder før han brått dumpet henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Katy Perry har på sin side hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Etter kun 14 måneder som gift, ble sangeren i 2012 dumpet over en tekstmelding av komikeren Russell Brand (40).

Siden den gang har hun ikke hatt noe kontakt med eksmannen.

- Han har ikke snakket til meg etter han dumpet meg via SMS, røpet hun i fjor til avisen Daily's Telegraph, ifølge MSN.

Etter skilsmissen hadde hun et av-og-på-forhold med artist John Mayer (38).

Musikeren John Mayer er Katy Perrys siste kjæreste.  Foto: NTB Scanpix
Musikeren John Mayer er Katy Perrys siste kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Katy Perry: - Jeg hadde ingen barndom