KJÆRESTER: Kjærligheten blomstrer mellom Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger, og i slutten av november ble de to fotografert tett omslynget på date i Malibu. Romjulen feiret hun med hans familie i Idaho. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Kjærligheten blomstrer mellom Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger, og i slutten av november ble de to fotografert tett omslynget på date i Malibu. Romjulen feiret hun med hans familie i Idaho. Foto: Stella PicturesVis mer

- De så ut som et søtt par

Patrick Schwarzenegger tok med kjæresten Miley Cyrus på familieferie i romjulen.

SEOGHØR.NO: I november ble det kjent at skandalestjernen Miley Cyrus (22) hadde datet Arnold Schwarzeneggers (67) sønn Patrick Schwarzenegger (21) i flere måneder.

Paret har ved flere anledninger blitt fotografert på romantiske dater i California, men i romjulen tok de det hele et steg videre - da Patrick inviterte kjæresten med på familieferie til Idaho.

Vitner DailyMail har snakket med kunne fortelle at paret spiste frokost med hele Schwarzenegger-familien på The Kneadery lørdag formiddag:

FORELSKET: I november ble det kjent at Miley og Patrick (midten) er blitt kjærester - men de to hadde allerede da ha datet i flere måneder. Her fra en ferietur til Florida med gode venner. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: I november ble det kjent at Miley og Patrick (midten) er blitt kjærester - men de to hadde allerede da ha datet i flere måneder. Her fra en ferietur til Florida med gode venner. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De så ut som et søtt par, fortalte en kilde til nettstedet.

En annen kilde kunne avsløre:

- Jeg så at de holdt hender. Arnold så ut til å kose seg. Han satt i nærheten av dem, og bare smilte. De var alle i svært godt humør, og lo og tulla.

Det har vært ekstra godt for Miley å ha kjæresten Patrick den siste tiden. I midten av desember måtte hun nemlig fjerne en cyste på håndleddet sitt.

Patrick er den nest yngste av de fire barna til Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver (59) - avdøde president John F. Kennedys niese.

Han er modell, og har også spilt rollen som «Romeo» i musikkvideoen til Ariana Grande-låten «Right There».

LES OGSÅ: Miley feiret norske Lars Magnus