- De så ut som et par

Er Gerard Butler og Jessica Biel det nye stjerneparet?

<strong>STORSJARMØR:</strong> Gerard Butler er kjent for å være en kvinnebedårer Hollywood. Foto: Anders Myhren, Seher.no
STORSJARMØR: Gerard Butler er kjent for å være en kvinnebedårer Hollywood. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har flere ganger tidligere blitt spekulert i om skuespillerstjernene Gerard Butler (41) og Jessica Biel (29) har hatt noe på gang.

Selv sier de at de «bare er venner», men under filmingen av «Playing the Field» i Shreveport, Los Angeles, den siste måneden, virket det som om de var mer enn bare gode venner.

Og over helgen, dukket det opp nye bilder av Biel som koser seg bakpå Butlers motorsykkel i Malibu. Bildene kastet bensin på bålet når det kom til spekulasjonene om de er et par.

Før filmingen begynte stjal Gerard Butler, som har et rykte som en storsjarmør, og Jessica Biel, som nylig har slått opp med Justin Timberlake, oppmerksomheten på en middag på Tokyo Restaurant i Hollywood.

En kilde sier til nettstedet People.com at de holdt hverandre med selskap under hele kvelden.

- De så ut som et par. De hadde det veldig gøy sammen, forteller kilden til People.com.

Skuespillerne ser ut til å ha flere ting til felles: Begge liker friluftsliv, Butler bruker sin tid til kanoen, mens Biel spiller golf.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Smiler etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer