- De så på forlovelsesringer

Mary-Kate Olsen kan snart bli en gift kvinne.

FORELSKET: Olivier og Mary-Kate er stormende forelsket og har det siste året blant annet vært på basketball-kamper i New Yorks Madison Square Garden sammen Foto: UPI
FORELSKET: Olivier og Mary-Kate er stormende forelsket og har det siste året blant annet vært på basketball-kamper i New Yorks Madison Square Garden sammen Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
POPULÆRE: Mary-Kate og Ashley Olsen er USAs mest kjente kvinnelige tvillingpar. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Mary-Kate og Ashley Olsen er USAs mest kjente kvinnelige tvillingpar. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Mary-Kate Olsen og tvillingsøsteren Ashley (27) ble som småjenter superstjerner gjennom sine roller i 80-talls serien «Under samme tak». I voksen alder har de to tjent seg rike på blant annet å designe klær.

Men selv om de begge ofte har figurert høyt på listene over verdens mest ettertraktete kvinner, har ingen av dem funnet en mann som de har villet gifte seg med - før nå.

Etter at Mary-Kate i fjor fant lykken med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (44), har ryktene om en forlovelse svirret stadig sterkere.

Så på forlovelsesringer

I NORGE: I august var Mary-Kate og Ashley Olsen i Norge for å lansere sin nye kleskolleksjon for Bik Bok. Foto: FameFlynet Norway
I NORGE: I august var Mary-Kate og Ashley Olsen i Norge for å lansere sin nye kleskolleksjon for Bik Bok. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Nå sier en kilde til New York Post, at paret de siste tre ukene har vært innom den eksklusive smykkebutikken Neil Lane i New York, for å se på store diamantringer.

- Alle ringene hun så på var på over fem karat. Hun har skilt ut noen få, men fortsatt ikke bestemt seg, sier kilden til avisen.

Ringene Mary-Kate skal ha falt for, er alle innsatt med platina og hver av dem koster over 600 000 kroner.

- Jeg tror ikke prisen var et tema, sier kilden.                                  

Besøkte Norge

Hverken Mary-Kate eller Olivier, som er broren til Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy, har kommentert forlovelsesryktene.

Mary-Kate har flere ganger vært i Norge, sist gang i august, da hun sammen med søsteren Ashley presenterte sin nye Bik Bok-kolleksjon.

LES OGSÅ: Her er Ashley Olsens nye kjæreste

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer